Skyddsprodukter

Bygg- och reparationsarbete kan vara förenat med skador på kroppen. Här har vi plockat fram några enklare skyddsprodukter du kan köpa online.

Kategorier: Hörselskydd | Knäskydd | Skyddshjälmar

Populärt inom skyddsprodukter

Fler tips på skyddsprodukter

 • WELTEK Navitek S4 Shock Svetsvisir på skyddshjälm

  WELTEK Navitek S4 Shock Svetsvisir på skyddshjälm
  Automatiskt avbländbart Svets- och slipvisir på skyddshjälmXL siktyta, 100 x 65 mm som kan lyftas upp vid slipningDigital display för svetsglaset med enkel inställning av funktionerSolcellsdrivet&hellip:
 • HÖRSELKÅPA X1 HJÄLMFÄSTE X1P3E 3M PELTOR Beijerbygg Byggmaterial

  HÖRSELKÅPA X1 HJÄLMFÄSTE X1P3E 3M PELTOR Beijerbygg Byggmaterial
  HJÄLMFÄSTE
 • Peltor hygiensats HYX1 för hörseskåpa X1-A/X1-P3E

  Peltor hygiensats HYX1 för hörseskåpa X1-A/X1-P3E
  Hygiensats för hörselskydden i Peltor X-serien. Satsen innehåller två utbytbara tätningsringar och två ljuddämparkuddar som är lätta att byta. Setet hjälper till att förlänga livslängden på hörselskydden och säkerställa god funktion och hygien.
 • Knäskydd 576LP Svart

  Knäskydd 576LP Svart
  Knæbeskytter 576LP Sort är en högkvalitativ knäskydd designad för att erbjuda maximalt skydd och komfort under fysiska aktiviteter. Tillverkad av slitstarka material, den här knäskydden ger utmärkt stöd och rörelsefrihet, samtidigt som den minskar risken för skador. Perfekt för sport och arbete.
 • Öronproppar Zekler 802 S

  Öronproppar Zekler 802 S
  Ørepropper Zekler 802 S är utformade för att erbjuda högklassigt hörselskydd med en bekväm passform. De minimerar effektivt skadligt buller samtidigt som de tillåter genomlyssning av omgivningssamtal och varningar. Perfekt för arbetsplatser med hög ljudnivå. Lätta att använda och tillverkade med användarkomfort i åtanke.
 • Uvex Xact-Fit Detec Flergångspropp

  Uvex Xact-Fit Detec Flergångspropp
  Flergångspropp Uvex Xact-Fit Detec är utformade för optimal hörselskydd och bekvämlighet. De har en unik design som gör dem enkla att införa och ta ut, och är detekterbara för användning inom livsmedelsindustrin. Perfekt för arbetsplatser där hörselskydd och hygien prioriteras.
 • Moldex Wave Band 1K Bågskydd Hörselskydd

  Moldex Wave Band 1K Bågskydd Hörselskydd
  Bøjlehøreværn Moldex Wave Band 1K är en hörselskyddsprodukt designad för effektiv bullerminskning. Den unika banddesignen ger bekväm användning under lång tid och säkerställer att hörselpropparna sitter ordentligt. Lätt och smidig, idealisk för arbetsplatser med varierande ljudnivåer. Ger utmärkt hörselskydd samtidigt som användarkomforten bibehålls.
 • HÖRSELKÅPA HJÄLMMONTAGE 1 NIVÅ 1 SNR 25DB SECURE Beijerbygg Byggmaterial

  HÖRSELKÅPA HJÄLMMONTAGE 1 NIVÅ 1 SNR 25DB SECURE Beijerbygg Byggmaterial
  HJÄLMFÄSTE
 • HÖRSELKÅPA HJÄLM LEIGHTNIN L3H BILSOM Beijerbygg Byggmaterial

  HÖRSELKÅPA HJÄLM LEIGHTNIN L3H BILSOM Beijerbygg Byggmaterial
  .
 • WOLF Hygienkit Hörselkåpor

  WOLF Hygienkit Hörselkåpor
  WOLF Hygienkit HörselkåporOriginalhörselkåpor som passar WOLF Headset Pro.
 • Øreprop ED 4FIT med snor pk/6 stk

  Øreprop ED 4FIT med snor pk/6 stk
  Flergangs ørepropper på snor. Propper af termoplastisk gummi (TPR), med flanger og indbygget indføringsgreb. Kan vaskes i mild sæbe og vand. Sammenrulning ikke nødvendig. Dæmpningsværdi HML 32/27/24 dB og SNR 30. Pakket parvis i hylster med bælteclip. Godkendelse: EN352-2. Ørepropper og bøjler
 • X-cap Uvex bygelhörselskydd 1 pkt a 15 par

  X-cap Uvex bygelhörselskydd 1 pkt a 15 par
  X-cap Uvex bøjlehørevärn är ett innovativt hörselskydd som enkelt kan fästas runt halsen när det inte används. Den är designad för att ge optimal komfort samtidigt som den erbjuder effektivt skydd mot skadliga ljudnivåer, vilket gör den idealisk för industriella och konstruktionsmiljöer.
 • Peltor Hygiensats HYX4 för hörselskåpa X4-A/X3-P3E

  Peltor Hygiensats HYX4 för hörselskåpa X4-A/X3-P3E
  Hygiensats för hörselskydden i Peltor X-serien. Satsen innehåller två utbytbara tätningsringar och två ljuddämparkuddar som är lätta att byta. Setet hjälper till att förlänga livslängden på hörselskydden och säkerställa god funktion och hygien.
 • HÖRSELKÅPA HJÄSSBYGEL ZEKLER SONIC 540 Beijerbygg Byggmaterial

  HÖRSELKÅPA HJÄSSBYGEL ZEKLER SONIC 540 Beijerbygg Byggmaterial
  SONIC 540
 • HÖRSELPROPP 802 L 200 PAR ZEKLER Beijerbygg Byggmaterial

  HÖRSELPROPP 802 L 200 PAR ZEKLER Beijerbygg Byggmaterial
 • Udskiftn.snor TEP-CORD t/Peltor TEP-100 ørepropper

  Udskiftn.snor TEP-CORD t/Peltor TEP-100 ørepropper
  Peltor Tactical udskiftningssnor til brug med Peltor TEP-100 EU Tactical ørepropper. En praktisk måde at fastgøre kommunikationsørepropperne til hinanden - ideel, hvis ørepropperne ofte sættes i og tages ud. Snoren er fleksibel, tynd og leveres i sort. Tilbehør
 • Öronpropp Station 785901 Moldex Detect 500 par

  Öronpropp Station 785901 Moldex Detect 500 par
  Øreprop Station 785901 Moldex Detect är en lyxig förvaringsstation med 500 par högkvalitativa öronproppar. Perfekt för arbetsplatser som kräver hygienisk och enkel tillgång till hörselskydd. Öronpropparna är detekterbara, vilket gör dem idealiska för användning i livsmedelsindustrin. Ett måste för att säkerställa arbetsplatssäkerhet och komfort.
 • Howard Leight Laser Lite förpackning 200 par

  Howard Leight Laser Lite förpackning 200 par
  Howard Leight Laser Lite paket med 200 par erbjuder högpresterande hörselskydd. Dessa öronproppar har en ljus och lätt design, är bekväma att bära under långa perioder och erbjuder utmärkt stöydämpning. Perfekt för arbetsplatser eller miljöer där ljudnivåerna är höga.
 • Peltor høreværn ProTac III Slim MT13H220A m/bøjle

  Peltor høreværn ProTac III Slim MT13H220A m/bøjle
  ProTac III Slim høreværn beskytter mod skadelig støj og samtidig er det muligt at høre omgivelserne på et niveau, der er under 82 dB. Medhørsfunktionen sikrer, at der kan kommunikeres med kollegaer i nærheden, høre advarselssignaler, køretøjer eller lyde fra maskiner, mens høje støjniveauer og impulsstøj dæmpes. 3,5 mm stereoindgang for mobiltelefon, kommunikationsradio eller andre eksterne enheder (begrænset til 82 dB). Stemmeguidet menu. Autosluk efter 4 timers inaktivitet. Elektronikken er placeret på den yderste del af koppen og er derved bedre beskyttet mod indtrængende fugt og sved. Høreværn med hovedbøjle
 • Bygelhörselskydd Zekler 901

  Bygelhörselskydd Zekler 901
  Zekler 901 är ett högpresterande bøjlehøreværn designat för optimal hörselskydd och komfort. Med sin justerbara båge och lättviktiga konstruktion erbjuder det effektiv bullerreducering för användning i olika arbetsmiljöer. Den är idealisk för professionella som behöver pålitligt skydd mot skadliga ljudnivåer.
 • Öronproppar x-fitminidispenser

  Öronproppar x-fitminidispenser
  Ørepropper x-fitminidispenser är en kompakt och praktisk lösning för att ha dina hörselskydd alltid tillgängliga. Denna lilla dispenser är lätt att bära med sig och ger snabb tillgång till öronproppar när du behöver dem. Perfekt för arbetsplatsen, studier eller resor. Skydda dina öron effektivt och bekvämt.
 • HYGIENSATS SECURE 3 TILLBEHÖR HÖRSELKÅPA Beijerbygg Byggmaterial

  HYGIENSATS SECURE 3 TILLBEHÖR HÖRSELKÅPA Beijerbygg Byggmaterial
  SECURE 3
 • EAR Soft Yellow Neons EA-01-005 ørepropper m/snor

  EAR Soft Yellow Neons EA-01-005 ørepropper m/snor
  E-A-R Soft neonfarvede ørepropper med glat overflade for at give komfort i øret. Fremstillet via en avanceret skumformel, som gør det muligt at bruge ørepropperne hele dagen. Model med snor. Disse ørepropper fås i én størrelse, som sidder godt i langt de fleste ører, og de har høj dæmpning, hvilket gør dem ideelle til mange forskellige opgaver, der indebærer støj. Ørepropper og bøjler
 • Hörselpropp Uvex Com4-fit

  Hörselpropp Uvex Com4-fit
  Hörselpropp Uvex Com4-fit är designade för att erbjuda exceptionellt skydd och komfort. Med en innovativ form som passar de flesta örongångar perfekt, reducerar de effektivt buller samtidigt som de sitter bekvämt i örat. Lätta att sätta i och ta ut, de är idealiska för långvarigt bruk.
 • HÖRSELPROPP 922 L ZEKLER Beijerbygg Byggmaterial

  HÖRSELPROPP 922 L ZEKLER Beijerbygg Byggmaterial
 • Peltor WS Alert XP ACK høreværn m/batteri, t/hjelm

  Peltor WS Alert XP ACK høreværn m/batteri, t/hjelm
  Peltor WS Alert XP är ett nytt aktivt hörselskydd med medhörning, FM radio och Bluetooth, för kommunikation med annan bluetoothenhet (mobiltelefon, laptop, kommunikationsradio) på upp till 10 meters avstånd. Full duplex.Med Peltor WS Alert XP får du ett hörselskydd som ger dig möjlighet att:Lyssna på din egen musik trådlöst genom att streama eller lyssna på dina MP3 filer i telefonen eller datorn. Stereoljudet kommer ur nya uppgraderade högtalare med bra basåtergivning för att göra musiken rättvisa.Prata i telefon handsfree i bullrig miljö. Förutom att din hörsel skyddas kan du prata i telefon i bullrig miljö tack vare den effektiva bullerdämpande mikrofonen som gör att den du pratar med hör din röst tydligt och klart, men inte omgivande buller, även där ljudnivån är mycket hög. Nivåberoende funktion, medhörning. Kåporna dämpar bullret runt omkring men släpper igenom svagare ljud som varningssignaler och tal så att man kan prata obehindrat med någon i närheten i vanlig samtalston. Medhörningen förstärker de svagare ljuden så att du hör dem bättre än om du inte haft kåporna på dig. Volymen på medhörningen kan dessutom höjas eller sänkas. Medhörningen gör att du inte blir avskärmad från din omgivning och kan användas samtidigt som du pratar i telefon eller lyssnar på radio eller musik. Den uppgraderade radiokretsen ger dig utmärkt mottagning av FM radio med supersnabb kanalsökning och minnesfunktion för 4 sparade radiokanaler. På 466204286 så ingår laddare och batteri, på 466204284 ingår de inte.Överensstämmer med PPE-direktiv 89/686/EEC och EMC-direktiv 89/336/EEC samt tillämpliga delar av Europastandard EN 352.
 • HÖRSELPROPP UVEX X-FIT 50PAR/ASK Beijerbygg Byggmaterial

  HÖRSELPROPP UVEX X-FIT 50PAR/ASK Beijerbygg Byggmaterial
  MINIDISPENSER 50ST
 • Bygelpropp caboflex

  Bygelpropp caboflex
  Erbjuder ett effektivt skydd mot buller under en hel arbetsdag. Bygeln placeras under hakan eller bakom nacken. Används i kombination med skyddshjälm, svetshjälm, ansiktsskärm eller glasögon. Leder ej elektricitet. Propparna är utbytbara. Överensstämmer m
 • LADDKABEL USB TILLBEHÖR HÖRSELKÅPA Beijerbygg Byggmaterial

  LADDKABEL USB TILLBEHÖR HÖRSELKÅPA Beijerbygg Byggmaterial
  HÖRSELKÅPA
 • Høreværn WorkTunes Pro FM HRXS220P3E t/hjelm

  Høreværn WorkTunes Pro FM HRXS220P3E t/hjelm
  WorkTunes Pro høreværn giver mulighed for at lytte til radio og musik mens der arbejdes og samtidig beskytter det mod den omgivende støj. Den indbyggede antenne, hurtige digitale tuning og muligheden for at lagre op til 5 stationer, gør høreværnet fleksibelt og nemt at arbejde med. 3,5 mm stereoindgang. Autosluk efter 4 timer. Advarsel ved lav batteristand. Elektronikken er placeret på ydersiden af koppen, og er derved bedre beskyttet mod sved. Fås både med hovedbånd og til hjelmmontering. Høreværn til hjelm
 • Hygienset Zekler

  Hygienset Zekler
  Hygiejnesæt Zekler är ett omfattande renlighetskit designat för personligt skydd. Det inkluderar handskar, munskydd, desinfektionsmedel och andra väsentliga artiklar för att bibehålla högsta möjliga hygienstandard. Perfekt för användning i olika arbetsmiljöer för att skydda mot smuts och bakterier. Säkerställ din renlighet med Zekler.
 • Peltor WS Alert X høreværn MRX21A4WS6 m/hovedbøjle

  Peltor WS Alert X høreværn MRX21A4WS6 m/hovedbøjle
  Bluetooth-headset som ansluts till en mobiltelefon för handsfreesamtal och streaming i bullriga miljöer. Med brusreducerande Boom-mikrofon, som ser till att tala hörs tydligt. Headsetet har en nivåberoende funktion för omgivande ljud. Tryck för att lyssna-funktionen för att omedelbart höra omgivningen. Röststyrd feedback efter ändring av inställningen - inställning möjlig utan att ta bort headsetet. Headsetet stängs automatiskt av efter fyra timmars inaktivitet för att spara batteritid. Anslutning till en iOS- och Android-kompatibel mobilapp för enklare installation och justering av headsetet (appen kan laddas ner från App Store och Google Play). Utbytbara dämpkuddar (hygienset) och överdrag. Bluetooth®-teknik för anslutning till en extern Bluetooth®-enhet som medger handsfree-samtal och streaming Bullerreducerande bommikrofon ger tydlig talöverföring i bullriga miljöer Nivåberoende funktion gör det möjligt att höra omgivningsljud och ökar uppmärksamheten på vad som händer i omgivningen Anslut till den iOS- och Android-kompatibla mobilappen, 3M™ Connected Equipment, så går det enklare att ställa in och justera headsetet. Appen är tillgänglig för nedladdning från App Store och Google Play. Mobilappen kan skicka påminnelser om när du ska byta dämpkuddar (hygiensats), och du kan välja hur ofta du ska bli påmind Push-to-listen-funktionen (tryck-för-att-lyssna-funktionen) sänker omedelbart volymen så att du kan höra ljud i omgivningen Röststyrd feedback efter inställning. Gör justeringar utan att behöva ta av ditt headset Headsetet stängs av automatiskt efter fyra timmars inaktivitet för att spara batteri Utbytbara dämpkuddar (hygiensats) och kåpskydd Inklusive 2 x batterier Alkaline AA LR6 (AM-3) 1,5V - ej uppladdningsbar
 • Hörselskydd med FM-/DAB-radio och trådlös anslutning

  Hörselskydd med FM-/DAB-radio och trådlös anslutning
  Hörselskydd med FM/DAB-radio och trådlös anslutning erbjuder en combo av hörselskydd och underhållning. Perfekt för bullriga arbetsplatser eller fritidsaktiviteter, de tillåter inte bara skydd mot skadligt buller men ger också möjlighet att lyssna på din favoritradio eller strömma musik och poddar trådlöst.
 • Goldblatt TUNGTJOBB knäskyddsplatta med ergonomiska handtag

  Goldblatt TUNGTJOBB knäskyddsplatta med ergonomiska handtag
  Goldblatt HEAVY DUTY knäskyddsbrett med ergonomiska handtag är designat för ultimat komfort och hållbarhet. Dess robusta konstruktion och ergonomiska handtag säkerställer både skydd och bekvämlighet under arbete. Perfekt för yrkesverksamma som kräver extra stöd och skydd för knäna vid långa arbetspass.
 • Öronproppar Ear Express

  Öronproppar Ear Express
  Ørepropper Ear Express är utformade för att ge optimalt hörselskydd och komfort. De anpassar sig efter din örongång och minskar oönskat buller effektivt, perfekta för användning på arbetsplatsen, under resor eller vid studier. Lätta att applicera, de ger en säker passform för långvarigt bruk.
 • Öronproppar

  Öronproppar
  ÖronpropparSäljes i par. 
 • Peltor EEP-100 EU OR elektroniske in-ear høreværn

  Peltor EEP-100 EU OR elektroniske in-ear høreværn
  Peltor EEP-100 elektroniske in-ear høreværn med niveauafhængig funktion for bedre situationsfornemmelse. Ørepropperne beskytter mod skadelig støj, og tillader samtidig omgivende lyde at blive hørt på et niveau under 82 dB hvilket øger brugerens muligheder for at kommunikere med nærliggende kolleger samt at høre advarselssignaler, køretøjer eller lyde i maskiner og processer. Ørepropperne betjenes let og intuitivt med tryk på én knap og er genopladelige via et Micro USB-stik på boksen, der samtidig fungerer som nem og praktisk opbevaring. Det kompakte og lette design forbedrer den overordnede komfort og brugeroplevelse og gør ørepropperne kompatible med hovedbeklædning fx kasketter og sikkerhedshjelme. 16 timers driftstid på en fuld opladning. Inkl. et udvalg af ørepropper, snor, vindhætter og USB-kabel til opladning. In-ear høreværn
 • HÖRSELKÅPA 403H ZEKLER Beijerbygg Byggmaterial

  HÖRSELKÅPA 403H ZEKLER Beijerbygg Byggmaterial
 • Öronproppar com4-fit minidispenser

  Öronproppar com4-fit minidispenser
  Ørepropper Com4-Fit Minidispenser innehåller högkvalitativa öronproppar i en praktisk, lättanvänd minidispenser. Perfekt för de som kontinuerligt behöver skydd mot buller på jobbet eller under aktiviteter. Denna kompakta och effektiva lösning säkerställer att du alltid har öronproppar tillgängliga när du behöver dem mest.
 • Skyddshjälm Uvex Pheos SK-R Svart

  Skyddshjälm Uvex Pheos SK-R Svart
  Skyddshjälm Uvex Pheos SK-R Sort är en högkvalitativ skyddshjälm designad för optimalt skydd och komfort. Den har en modern design, är justerbar för perfekt passform och är tillverkad i slitstarka material. Lämplig för byggarbete och industriella applikationer för att säkerställa användarens säkerhet.
 • HÖRSELPROPP EAR CLASSIC 250PAR Beijerbygg Byggmaterial

  HÖRSELPROPP EAR CLASSIC 250PAR Beijerbygg Byggmaterial
 • Peltor WS Alert XP ACK høreværn m/kommunikation

  Peltor WS Alert XP ACK høreværn m/kommunikation
  Peltor WS Alert XP är ett nytt aktivt hörselskydd med medhörning, FM radio och Bluetooth, för kommunikation med annan bluetoothenhet (mobiltelefon, laptop, kommunikationsradio) på upp till 10 meters avstånd. Full duplex. Med Peltor WS Alert XP får du ett hörselskydd som ger dig möjlighet att: Lyssna på din egen musik trådlöst genom att streama eller lyssna på dina MP3 filer i telefonen eller datorn. Stereoljudet kommer ur nya uppgraderade högtalare med bra basåtergivning för att göra musiken rättvisa. Prata i telefon handsfree i bullrig miljö. Förutom att din hörsel skyddas kan du prata i telefon i bullrig miljö tack vare den effektiva bullerdämpande mikrofonen som gör att den du pratar med hör din röst tydligt och klart, men inte omgivande buller, även där ljudnivån är mycket hög. Nivåberoende funktion, medhörning. Kåporna dämpar bullret runt omkring men släpper igenom svagare ljud som varningssignaler och tal så att man kan prata obehindrat med någon i närheten i vanlig samtalston. Medhörningen förstärker de svagare ljuden så att du hör dem bättre än om du inte haft kåporna på dig. Volymen på medhörningen kan dessutom höjas eller sänkas. Medhörningen gör att du inte blir avskärmad från din omgivning och kan användas samtidigt som du pratar i telefon eller lyssnar på radio eller musik. Den uppgraderade radiokretsen ger dig utmärkt mottagning av FM radio med supersnabb kanalsökning och minnesfunktion för 4 sparade radiokanaler. Ingår USB laddare och batteri. Överensstämmer med PPE-direktiv 89/686/EEC och EMC-direktiv 89/336/EEC samt tillämpliga delar av Europastandard EN 352.
 • Bygelproppar Howard Leight PerCap

  Bygelproppar Howard Leight PerCap
  Hopfällbar bygel. Bygeln placeras bakom nacken, över huvudet eller under hakan. Kan bäras över hjässan för att undvika skrapljud i bygeln från kläderna. Bra dämpning för de flesta miljöer. Propparna är utbytbara. Överensstämmer med EN 352. Dämpningsvärden: H = 27 M = 20 L = 18 SNR = 24 Egenskaper Bygelproppar Ja SNR 24
 • Peltor SportTac erstatningsskaller, grøn, 2stk

  Peltor SportTac erstatningsskaller, grøn, 2stk
  Peltor clip-on erstatningsskaller til SportTac høreværn. De udskiftelige skaller gør det let at ændre farven på høreværnet. Fås i flere farver. Tilbehør
 • HÖRSELKÅPA HJÄLM LEIGHTNIN L1H BILSOM Beijerbygg Byggmaterial

  HÖRSELKÅPA HJÄLM LEIGHTNIN L1H BILSOM Beijerbygg Byggmaterial
 • Øreprop refill skum 303S pk/200 par

  Øreprop refill skum 303S pk/200 par
  Pose med 200 par ørepropper til opfyldning i Howard Leight propautomat 400. Polyurethan skumplast-propper med konisk form og en glat, hygiejnisk overflade. Til engangsbrug. Sammenrulning nødvendig. Dæmpningsværdi høj 32/29/29 dB og SNR 33. Godkendelse: EN352-2:2002. Ørepropper og bøjler
 • Løse propper t/EAR Caps

  Løse propper t/EAR Caps
  Udskiftelige E-A-R ørepropper til E-A-R Caps, E-A-R Band og Flexicaps ørepropper på bøjle. Sikrer forbedret hygiejne og komfort. Ørepropper og bøjler
 • HÖRSELKÅPA OPTIME 2 HJÄSSBYGEL H520A-407-GQ 3M PELTOR Beijerbygg Byggmaterial

  HÖRSELKÅPA OPTIME 2 HJÄSSBYGEL H520A-407-GQ 3M PELTOR Beijerbygg Byggmaterial
  GRÖN HJÄSSBYGEL H520A
ilead