Skyddshjälmar

Skaffa en skyddshjälm som skyddar ditt huvud när du bygger eller extremsportar. Här listar vi skyddshjälmar med Mips och några med visir framför ögonen.

Populärt inom skyddshjälmar

 • Skyddshjälm med visir & hörselkåpor

  Skyddshjälm med visir & hörselkåpor
 • Säkerhetskeps/ Säkerhetshjälm

  Säkerhetskeps/ Säkerhetshjälm
 • WELTEK skyddshjälm med svetsvisir XL True colour

  WELTEK skyddshjälm med svetsvisir XL True colour
  XL siktyta, 100 x 65 mmDigital display för svetsglaset med enkel inställning av funktionerSolcellsdrivet svetsglas med batteri (utbytbara) support5-8 och 9-13 DINSidoglas 5 DINTrue Colour&hellip:
 • WELTEK Navitek S4 Shock Svetsvisir på skyddshjälm

  WELTEK Navitek S4 Shock Svetsvisir på skyddshjälm
  Automatiskt avbländbart Svets- och slipvisir på skyddshjälmXL siktyta, 100 x 65 mm som kan lyftas upp vid slipningDigital display för svetsglaset med enkel inställning av funktionerSolcellsdrivet&hellip:

Fler tips på skyddshjälmar

 • Skyddshjälm Uvex Pheos S-KR IES Grön

  Skyddshjälm Uvex Pheos S-KR IES Grön
  Skyddshjälm Uvex Pheos S-KR IES i grönt är designad för optimalt huvudskydd. Dess innovativa IES-system möjliggör enkel integrering av glasögon och andra skyddsutrustningar. Med dess lättvikt och komfort är den idealisk för långa arbetsdagar. Perfekt för industriarbete där både säkerhet och synlighet är viktigt.
 • Skyddshjälm med visir & hörselkåpor

  Skyddshjälm med visir & hörselkåpor
 • Skyddshjälm Uvex Pheos SK-R Blå

  Skyddshjälm Uvex Pheos SK-R Blå
  Skyddshjälm Uvex Pheos SK-R är en innovativ och komfortabel säkerhetshjälm med ställbar storlek för perfekt passform. Designad i en slående blå färg, erbjuder denna hjälm optimalt huvudskydd inom olika arbetsmiljöer. Dess lätta men hållbara konstruktion säkerställer långvarig användning och skydd på arbetsplatsen.
 • Skyddshjälm Uvex Pheos S-KR IES Gul

  Skyddshjälm Uvex Pheos S-KR IES Gul
  Skyddshjälm Uvex Pheos S-KR IES i gul färg är designad för optimalt huvudskydd. Med integrerade hållare för öronskydd och skyddsglasögon, erbjuder denna hjälm både komfort och säkerhet. Lättviktig och robust, lämpar sig väl för industri och byggarbete. Justerbart nackband garanterar en perfekt passform.
 • Skyddshjälm JSP Evolite Linjearbetare Blå

  Skyddshjälm JSP Evolite Linjearbetare Blå
  Sikkerhedshjelm JSP Evolite Linesman Blå erbjuder överlägsen skydd och komfort för yrkesverksamma. Den lätta designen och det justerbara hakbandet säkerställer en bekväm passform hela dagen. Dessutom är hjälmen utrustad med ventilation för förbättrad andningsförmåga, vilket gör den idealisk för användning i krävande arbetsmiljöer.
 • Skyddshjälm JSP Evolite Linjearbetare Vit

  Skyddshjälm JSP Evolite Linjearbetare Vit
  Sikkerhedshjelm JSP Evolite Linesman i vitt är utformad för optimalt skydd och komfort. Denna hjälm har en lätt design utan att kompromissa med säkerheten. Den är idealisk för yrkesarbetare som behöver hållbart huvudskydd. Utrustad med justerbara remmar för en passform som håller hela arbetsdagen.
 • Skyddshjälm Uvex Pheos S-KR IES Svart

  Skyddshjälm Uvex Pheos S-KR IES Svart
  Skyddshjälm Uvex Pheos S-KR IES Sort är en toppmodern säkerhetshjälm designad för optimalt skydd och komfort. Den har integrerad stänkskydd, förstklassig ventilation och ett innovativt system för lätta fästen av tillbehör. Passar perfekt för arbete inom industri och bygg med sin eleganta design och höga skyddsstandard.
 • Skyddshjälm Uvex Pheos SK-R Orange

  Skyddshjälm Uvex Pheos SK-R Orange
  Skyddshjälm Uvex Pheos SK-R Orange är en högkvalitativ och slitstark hjälm designad för optimalt skydd och komfort. Dess orange färg ökar synligheten, medan den lätta konstruktionen och de justerbara remmarna säkerställer en perfekt passform. Idealisk för industrianvändning, erbjuder den avancerat huvudskydd.
 • Skyddshjälm Uvex Pheos SK-R Svart

  Skyddshjälm Uvex Pheos SK-R Svart
  Skyddshjälm Uvex Pheos SK-R Sort är en högkvalitativ skyddshjälm designad för optimalt skydd och komfort. Den har en modern design, är justerbar för perfekt passform och är tillverkad i slitstarka material. Lämplig för byggarbete och industriella applikationer för att säkerställa användarens säkerhet.
 • Skyddshjälm Röd EN 397

  Skyddshjälm Röd EN 397
 • Skyddshjälm Uvex Pheos S-KR IES Vit

  Skyddshjälm Uvex Pheos S-KR IES Vit
  Skyddshjälm Uvex Pheos S-KR IES är en toppmodern hjälm designad för optimal säkerhet och komfort. Dess vita färg ökar synligheten, medan den innovativa IES-tekniken ger enkel tillgång till personliga skyddsglasögon. Perfekt för industriella miljöer där skydd och funktionalitet är av yttersta vikt.
 • Skyddshjälm Uvex Pheos SK-R Grön

  Skyddshjälm Uvex Pheos SK-R Grön
  Skyddshjälm Uvex Pheos SK-R Grön är en toppmodern säkerhetshjälm designad för optimalt skydd på arbetsplatsen. Den kombinerar hög komfort med robust prestanda och innovativ teknik. Den gröna färgen ökar synligheten och hjälmen är justerbar för att passa alla huvudstorlekar. Idealisk för professionella användare som kräver det bästa skyddet.
 • Skyddshjälm Uvex Pheos S-KR IES Röd

  Skyddshjälm Uvex Pheos S-KR IES Röd
  Skyddshjälm Uvex Pheos S-KR IES i rött är en toppmodern säkerhetshjälm designad för optimalt skydd och komfort. Dess innovativa funktioner inkluderar integrerad ögonskyddsförvaring, vridbart justerbart remssystem för perfekt passform, och ventilation för ökad andningsförmåga, vilket gör den idealisk för olika arbetsmiljöer.
 • Skyddshjälm Uvex Pheos S-KR IES Orange

  Skyddshjälm Uvex Pheos S-KR IES Orange
  Skyddshjälm Uvex Pheos S-KR IES Orange är en högpresterande skyddshjälm designad för optimalt huvudskydd. Den är utrustad med innovativ IES-teknik för enkel förvaring av skyddsglasögon, har justerbar storlek för perfekt passform och är tillverkad i slitstarka material. Ljus orange färg för ökad synlighet.
 • Skyddshjälm Peltor G3000 med UV-Indikator med rattjustering

  Skyddshjälm Peltor G3000 med UV-Indikator med rattjustering
  Högsta skyddsklass, dvs -30°C och smält metall (MM).Material UV-stabiliserad ABS plast med hög slagtålighet.Inga skarpa kanter eller utskjutande delar. Minskar risken för att någon del av hjälmen fastnar i grenar o dyl.Förbättrad ventilation. Fler ventilationshål fördelade över en större yta medger ökad cirkulation.Kortare skärm. Ger ett vidare synfält.Justerbar inredning i höjdled för maximal säkerhet och individuell anpassning.Möjlighet att vända inredningen bak och fram. En stor fördel vid klättring och vid arbete i begränsade utrymmen, vid inspektion mm.G3000 kan med fördel utrustas med Peltors sortiment av visir, hörselskydd med hjälmfäste P3E, hakband GH1 samt regnskydd.G3000 är utrustad med Peltor Uvicator som indikerar UV-strålning och visar när det är dags att byta hjälm. Den runda Uvicatorns färg är röd på en ny hjälm och tappar gradvis färgen i takt med användning utomhus. När Uvicatorn tappat all färg ska hjälmen kasseras. Storlek 54-62Vikt 357 g med rattjusteringLevereras utan hakband.Lärlingshjälm med rattinrede röd, med vit märkning på hjälmens utsida.Överensstämmer med EN 397.Skyddsglasögat överensstämmer med EN 166, klass 1F.
 • Skyddshjälm Uvex Pheos B-WR Grön

  Skyddshjälm Uvex Pheos B-WR Grön
  Sikkerhedshjelm Uvex Pheos B-WR Grøn är en hållbar och bekväm säkerhetshjälm i grön färg. Den är utrustad med innovativ teknik för optimalt huvudskydd på arbetsplatsen. Den här modellen har en ställbar storlek för att passa alla användare och är designad för att erbjuda maximal komfort och säkerhet under arbetsdagen.
 • SR580 Skyddshjälm med guldvisir SR 587

  SR580 Skyddshjälm med guldvisir SR 587
  SR580 skyddshjälm med guldvisir SR 587 är en avancerad säkerhetshjälm designad för optimalt skydd och bekvämlighet. Det guldbehandlade visiret skyddar effektivt ögonen från skadliga strålar och bländning, medan hjälmen erbjuder robust huvudskydd. Idealisk för industriella och byggarbetsplatser där säkerhet är av yttersta vikt.
 • Skyddshjälm Uvex Pheos SK-R Röd

  Skyddshjälm Uvex Pheos SK-R Röd
  Skyddshjälm Uvex Pheos SK-R Röd är en högkvalitativ och robust arbetsutrustning designad för optimalt huvudskydd. Med sin iögonfallande röda färg och ergonomiska form erbjuder den både komfort och säkerhet. Hjälmen är utrustad med innovativa funktioner och material som garanterar långvarigt skydd och hållbarhet.
 • Skyddshjälm Uvex Pheos B-WR Blå

  Skyddshjälm Uvex Pheos B-WR Blå
  Tre inställbara ventilationsöppningar släpper in luft och bidrar till temperaturregleringen.Pannlampsfäste.Kortare brätte ger bredare synfält uppåt och mer rörelsefrihet.RattjusteringInställningsområde: 52-61 cm. Vikt 415 gramÖverensstämmer med EN 397.
 • Skyddshjälm med visir sr 580

  Skyddshjälm med visir sr 580
  Sikkerhedshjelm med visir SR 580 är en högkvalitativ skyddshjälm designad för optimalt skydd av huvudet och ansiktet. Den har ett robust visir som skyddar ögonen mot flygande partiklar och skadligt ljus. Perfekt för industriarbete, byggplatser och andra miljöer där säkerhet är avgörande.
 • Skyddshjälm Iris II Vit med visir

  Skyddshjälm Iris II Vit med visir
  Sikkerhedshjelm Iris II Hvid med visir är en toppmodern skyddshjälm designad för optimalt skydd och komfort. Med dess integrerade visir erbjuder den fullständigt skydd för ansiktet, medan den justerbara storleken och ventilationen säkerställer en bekväm passform under långa perioder. Perfekt för industriella och byggrelaterade yrken.
 • Skyddshjälm Uvex Pheos SK-R Gul

  Skyddshjälm Uvex Pheos SK-R Gul
  Skyddshjälm Uvex Pheos SK-R i färgen gul är designad för optimalt skydd och komfort på arbetsplatsen. Denna hållbara hjälm har ventilation för ökad andningsförmåga och är justerbar för en perfekt passform. Den uppfyller säkerhetsstandarder, vilket gör den idealisk för industriella och byggjobb.
 • Skyddshjälm Uvex Pheos B-WR Gul

  Skyddshjälm Uvex Pheos B-WR Gul
  Tre inställbara ventilationsöppningar släpper in luft och bidrar till temperaturregleringen.Pannlampsfäste.Kortare brätte ger bredare synfält uppåt och mer rörelsefrihet.RattjusteringInställningsområde: 52-61 cm. Vikt 415 gramÖverensstämmer med EN 397.