Hörselskydd

Se till att skydda dina öron när du använder verktyg och maskiner som låter högt. Här listar vi hörselskydd av olika typer:

Hörselproppar | Hörselkåpor

Populärt inom hörselskydd

 • Hygiensats hy82

  Hygiensats hy82
  3m peltor ws alert™ xpi är hörselkåpor med bullerdämpande mikrofon och den allra senaste bluetooth multipoint tekniken. Du kan via bluetooth multipoint ansluta en eller två mobiltelefoner till din ws alert xpi. Ws alert xpi har den senaste versionen
 • Vindskydd för bommikrofon på hörselskydd

  Vindskydd för bommikrofon på hörselskydd
  Vindskydd för bommikrofon på hörselskydd är utformad för att minska vindbrus och säkerställa klar kommunikation i blåsiga miljöer. Perfekt för yrkesverksamma som behöver ha sina händer fria samtidigt som de kommunicerar tydligt genom sitt hörselskydd. Enkel att installera och kompatibel med de flesta hörselskydd med mikrofon.
 • Hörselskydd, WorkTunes Pro - Peltor

  Hörselskydd, WorkTunes Pro - Peltor
  Peltor WorkTunes Pro är ett hörselskydd med FM-radio och inbyggd antenn i huvudbygeln. Modellen kan lagra upp till 5 stationer, en guideröst berättar för dej vilken frekvens du befinner dig i, med&hellip:
 • Öronproppar Zekler 922 l

  Öronproppar Zekler 922 l
  Ørepropper Zekler 922 l erbjuder högklassigt hörselskydd med optimal komfort. Designade för att minska skadligt buller och förbättra arbetsmiljön. De är lätta att använda, passar perfekt i öronen och är idealiska för långvarigt bruk. Perfekt för industriella miljöer eller platser med höga ljudnivåer.

Fler tips på hörselskydd

 • Peltor hjelmbeslag, friktionsbøsning, P3EG-F/SP

  Peltor hjelmbeslag, friktionsbøsning, P3EG-F/SP
  Peltor hjelmbeslag med friktionsbøsning. Tilbehør og reservedele
 • Peltor WS Alert XP høreværn t/hjelm MRX21P3E5WS6

  Peltor WS Alert XP høreværn t/hjelm MRX21P3E5WS6
  Högdämpande hörselskydd med hjälmfäste. 3M™ PELTOR™ WS™ ALERT™ XP-headset förvandlar ditt hörselskydd till ett kommunikationscenter. Anslut en enhet via Bluetooth® och samtala utan att behöva höja rösten ens i bullriga miljöer tack vare den bullerkompenserande mikrofonen. Håll kontakten samtidigt som du skyddar hörseln med 3M™ PELTOR™ WS™ ALERT™ XP-headset. Bluetooth®-headsetet med brusreducerande mikrofon ansluts till en Bluetooth-aktiverad enhet, till exempel en mobiltelefon eller en kommunikationsradio. Headsetet hjälper till att skydda mot farligt buller och främjar samtidigt din situationsmedvetenhet via den nivåberoende funktionen för medhörning av omgivningsljud. Bluetooth®-teknik för anslutning till en extern enhet för handsfreesamtal och streaming Bullerreducerande bommikrofon ger hög talkvalitet i bullriga miljöer Nivåberoende funktion gör det möjligt att höra omgivningsljud och vara uppmärksam på vad som händer i omgivningen Utmärkt FM-radiomottagning Anslut till den iOS- och Android-kompatibla mobilappen, 3M™ Connected Equipment, så går det enklare att ställa in och justera headsetet Appen är tillgänglig för nedladdning från App Store och Google Play Mobilappen kan skicka påminnelser om när du ska byta dämpkuddar (hygiensats), och du kan välja hur ofta du ska bli påmind Push-to-listen-funktionen (tryck-för-att-lyssna-funktionen) sänker omedelbart volymen så att du kan höra ljud i omgivningen Inklusive 2 x batterier Alakaline AA LR6 (AM-3) 1,5V - ej uppladdningsbar
 • Peltor WS ProTac XPI høreværn m/hovedbøjle

  Peltor WS ProTac XPI høreværn m/hovedbøjle
  WS ProTac XPI niveauafhængigt Bluetooth-headset udstyret med niveauafhængige mikrofoner til omgivelseslyd og kommunikation i miljøer med lavt støjniveau. "Push-to-listen" for enkel aktivering af omgivelseslyd. Problemfri tilslutning med Bluetooth MultiPoint til øjeblikkelig forbindelse med op til to enheder. IP68-klassificeret støjudlignende Boom-mikrofon. Op til 45 timers batterilevetid. Bruger AA-batterier eller genopladelig NiMH-pakke. Høreværn med hovedbøjle
 • Öronproppar express med band

  Öronproppar express med band
  Ørepropper express med band är utformade för att ge optimalt hörselskydd. De är enkla att sätta i och ta ut, tack vare det praktiska bandet. Perfekta för användning i bullriga miljöer för att skydda din hörsel. Ett måste för alla som värdesätter sin hörsel och komfort.
 • Öronproppar, 5 par, 33dB

  Öronproppar, 5 par, 33dB
 • Hörselpropp Uvex Hi-Com

  Hörselpropp Uvex Hi-Com
  Hörselpropp Uvex Hi-Com erbjuder överlägsen hörselskydd samtidigt som den behåller klarhet i tal och varningssignaler. Med dess innovativa design minimerar den obehaget och trycket i örat, görande den idealisk för långvarigt bruk. Perfekt för arbetsplatser med höga ljudnivåer eller andra miljöer som kräver hörselskydd.
 • Öronproppar Zekler 802s 10-pack

  Öronproppar Zekler 802s 10-pack
  Ørepropper Zekler 802S är utmärkta för att skydda hörseln i bullriga miljöer. Denna förpackning innehåller 10 par, designade för komfort och effektivt ljudisolering. De är lätta att använda och passar de flesta öron. Perfekta för arbetsplatser eller aktiviteter där hörselskydd är viktigt.
 • Hörselskydd Zekler 412rdh

  Hörselskydd Zekler 412rdh
  Høreværn Zekler 412RDH är avancerade hörselskydd som erbjuder utmärkt bullerreducering och komfort. Designade med robusta material och mjuka kuddar som säkerställer optimal användarupplevelse under långa perioder. Idealiska för industriell användning och arbetsplatser med höga ljudnivåer. Skydda din hörsel effektivt med Zekler 412RDH.
 • Hörselskydd Zekler 412rd

  Hörselskydd Zekler 412rd
  Høreværn Zekler 412rd är ett toppmodernt hörselskydd designat för att erbjuda maximalt skydd och komfort. Med dess avancerade ljudreduktionsteknik och bekväma passform, är det perfekt för användning i bullriga miljöer. Lätt och hållbart, detta hörselskydd säkerställer effektivt ljudisolering samtidigt som det är bekvämt för långvarig användning.
 • Peltor WS LiteCom III Hi-Viz høreværn t/hjelmmont.

  Peltor WS LiteCom III Hi-Viz høreværn t/hjelmmont.
  WS LiteCom III Hi-Viz är en hörselkåpa med inbyggd kommunikationsradio för kommunikation mellan två eller fler hörselkåpor och/eller handhållna enheter.Förprogrammerad analog/digital kommunikationsradio (32 st förprogrammerade PMR/DMR radiokanaler i 446MHz frekvensband).Bluetooth® Multipoint funktion.Vattentät mikrofon (IP68).Nivåberoende funktion (medhörning) för att kunna höra omgivningsljud.PTL Push-to-Listen-funktion.Laddningsbart litium-jonbatteri.Röststyrd sändning (VOX).Överensstämmer med EN352-1, EN352-4, EN352-6, EN352-8.WS LiteCom III Hi-Viz är en hörselkåpa med inbyggd kommunikationsradio för kommunikation mellan två eller fler hörselkåpor och/eller handhållna enheter. Alla kåpor och enheter måste sända och ta emot på samma frekvensband. WS LiteCom III Hi-Viz använder det licensfria frekvensbandet PMR 446 MHz.Kommunikation kan ske på både analoga och digitala kanaler. 16 st analoga kanaler samt 16 digitala kanaler är förprogrammerade, vilket gör kåpan färdig att använda.Kommunikationsradion kan användas helt "hands-free" när du aktiverat funktionen VOX (Voice Operated Transmission). Det gör att radion börjar sända när du pratar i mikrofonen och sändningen avslutas när du slutar prata. Naturligtvis finns även en traditionell PTT (Push to Talk) där du trycker på en knapp på kåpan varje gång du ska prata.Bluetooth® Multipoint för trådlös anslutning av kåpan till en eller två mobiltelefoner. Du kan förutom att ta telefonsamtal direkt i hörselkåpan även lyssna på musik sparad i mobiltelefonen, lyssna på radio via webben eller musik via Spotify.Nivåberoende funktion (medhörning) med Push-to-Listen-funktion för att kunna höra omgivningsljud samt ny vattentät mikrofon (IP68) för förbättrat ljudkvalitet.
 • Bygelhörselskydd

  Bygelhörselskydd
  Bøjlehøreværn är en hörselskyddsprodukt designad för att effektivt minska bullernivån och skydda användarens öron från skadliga ljud. Dessa är lätta, bekväma att bära över huvudet och erbjuder utmärkt ljudisolering, vilket gör dem idealiska för arbetsplatser eller miljöer med hög ljudvolym.
 • USB opladningskabel 2,4V NiMH FR09

  USB opladningskabel 2,4V NiMH FR09
  Ladekabel med USB tilslutning for at genoplade batteri(genopladeligt) i Peltor høreværn
 • Bygelpropp caboflex

  Bygelpropp caboflex
  Erbjuder ett effektivt skydd mot buller under en hel arbetsdag. Bygeln placeras under hakan eller bakom nacken. Används i kombination med skyddshjälm, svetshjälm, ansiktsskärm eller glasögon. Leder ej elektricitet. Propparna är utbytbara. Överensstämmer m
 • Öronkuddar

  Öronkuddar
  Öronkuddar till hörselskyddSats med 2 st., så hörselskyddets uttjänta öronkuddar kan bytas.
 • Öronproppar uvex x-fit påfyllnad

  Öronproppar uvex x-fit påfyllnad
  UVEX x-fit öronproppar refill-pack erbjuder högklassigt bullerskydd. Lätta att införa, de ger komfort och utmärkt ljudisolering. Detta refill-pack är idealiskt för påfyllning av dispenser, gör det smidigt att underhålla lager för arbetsplatsens säkerhet. Passar perfekt för användning i industriella miljöer och byggarbetsplatser.
 • Peltor Hygiensats HYX3 för hörselskåpa X-3A/X-1P3E

  Peltor Hygiensats HYX3 för hörselskåpa X-3A/X-1P3E
  Hygienset för hörselskydden i Peltor X-serien. Satsen innehåller två utbytbara tätningsringar och två ljuddämparkuddar som är lätta att byta. Setet hjälper till att förlänga livslängden på hörselskydden och säkerställa god funktion och hygien.
 • Peltor CH-3 L-O høreværn t/hjelm HT52P3E-112

  Peltor CH-3 L-O høreværn t/hjelm HT52P3E-112
  CH-3 Listen Only headset med FLX2 kabelsystem for en enkel og pålidelig forbindelse til et udvalg af radioer, der passer til de fleste applikationer. Klar gul farve for bedre synlighed. Højttalere optimeret til den talefrekvens, der findes i meget støjfyldte miljøer. Moderne kopformet design med god komfort og effektiv dæmpning. Fås med hovedbøjle, nakkebøjle eller hjelmmontering. Høreværn til hjelm
 • Öronproppar Laser Lite Ref 500

  Öronproppar Laser Lite Ref 500
  Ørepropper Laser Lite Ref 500 är högkvalitativa hörselskydd designade för maximal komfort och effektivitet. Dessa ljusa och färgglada öronproppar är lätta att sätta i och ta ut, erbjuder exceptionellt ljudblockering och är idealiska för användning i bullriga miljöer för att skydda din hörsel.
 • HÖRSELKÅPA SYNERGY MULTIP BT/MP/AM-FM RADIO/LD H2 Beijerbygg Byggmaterial

  HÖRSELKÅPA SYNERGY MULTIP BT/MP/AM-FM RADIO/LD H2 Beijerbygg Byggmaterial
  HJÄSSB
 • Återuppladdningsbart batteri LR6NM för Zekler och Peltor

  Återuppladdningsbart batteri LR6NM för Zekler och Peltor
  Genopladeligt batteri LR6NM är designat för Zekler och Peltor enheter. Detta batteri erbjuder hållbar och långvarig energi, perfekt för de som söker en miljövänlig lösning. Med dess höga kapacitet säkerställs att dina enheter förblir laddade och redo att användas närhelst du behöver dem.
 • EAR Ultrafit UF-01-000 ørepropper m/snor

  EAR Ultrafit UF-01-000 ørepropper m/snor
  Slidstærke E-A-R UltraFit ørepropper, der er nemme at bruge igen og igen, så affaldsmængden holdes nede. De kan rengøres med sæbe og vand. Da der ikke er behov for at rulle dem sammen, før de isættes, skal de blot trykkes ind i ørerne for at opnå ren og komfortabel støjreduktion. Det tredobbelte flangedesign og fleksible, formstøbte materiale sikrer, at UltraFit ørepropper passer til de fleste øregange. Model med snor. Ørepropper og bøjler
 • WOLF Headset PRO Komplett med tillbehör

  WOLF Headset PRO Komplett med tillbehör
  WOLF Headset PRO Komplett med tillbehörAlla extra tillbehör, dvs extern bommikrofon, utbytbart hygienpaket (nya hörselkåpor) och utbytbart batteri ingår i priset.WOLF Headset PRO är ett PPE-certifierat&hellip:
 • Dispenser för X-FIT/COM4-FIT

  Dispenser för X-FIT/COM4-FIT
  Dispensern för X-FIT/COM4-FIT är en praktisk och effektiv lösning för att hantera och dosera dina X-FIT/COM4-FIT produkter. Den är designad för att enkelt integreras i din träningsrutin, säkerställa noggrann dosering och maximera användarvänlighet. Perfekt för alla som söker en smidig och problemfri användarupplevelse.
 • Peltor høreværn ProTac III Slim MT13H220A m/bøjle

  Peltor høreværn ProTac III Slim MT13H220A m/bøjle
  ProTac III Slim høreværn beskytter mod skadelig støj og samtidig er det muligt at høre omgivelserne på et niveau, der er under 82 dB. Medhørsfunktionen sikrer, at der kan kommunikeres med kollegaer i nærheden, høre advarselssignaler, køretøjer eller lyde fra maskiner, mens høje støjniveauer og impulsstøj dæmpes. 3,5 mm stereoindgang for mobiltelefon, kommunikationsradio eller andre eksterne enheder (begrænset til 82 dB). Stemmeguidet menu. Autosluk efter 4 timers inaktivitet. Elektronikken er placeret på den yderste del af koppen og er derved bedre beskyttet mod indtrængende fugt og sved. Høreværn med hovedbøjle
 • Peltor høreværn HRXD7A-01 m/DAB+ FM-radio, hovedb.

  Peltor høreværn HRXD7A-01 m/DAB+ FM-radio, hovedb.
  3M PELTOR DAB+ FM Radio är ett hörselskydd med inbyggd DAB+ och FM-radio. Spara upp till 10 DAB+ och 5 FM-stationer Menysystem med guideröst Robust för dagligt bruk i industrimiljö Automatisk avstängning efter 4 timmars inaktivitet för batterisparning Anslut mobil eller MP3-spelare via 3,5 mm kontakt 2 st AA-batterier - 23 timmars driftstid till DAB+ eller 31 timmar med FM-radio. Dessa är mycket robusta och är konstruerade för dagligt bruk i industriella miljöer. De har flera smarta funktioner med stora fördelar som guideröst i menyvalen, möjlighet att spara stationer, auto power off och 3,5 mm stereo ingång. Överensstämmer med PPE-direktiv 89/686/EEC samt tillämpliga delar av Europastandard EN 352.
 • HÖRSELPROPP YELLOW NEONS ES-01-001 3M EAR EARSOFT Beijerbygg Byggmaterial

  HÖRSELPROPP YELLOW NEONS ES-01-001 3M EAR EARSOFT Beijerbygg Byggmaterial
  ES-01-001 3M EAR EARSOFT
 • Howard Leight Sync Electo Radiohøreværn m/medhør

  Howard Leight Sync Electo Radiohøreværn m/medhør
  Ørekopper med patentbeskyttet Air Flow Control. Indbygget digital FM-radio med avanceret lydforstærkningsteknik for forbedret opmærksomhed mod dine omgivelser(medhør) og AUX-indgang til tilslutning til MP3-afspiller eller andet lydudstyr. Separate knapper justerer radiovolumen og omgivende lyd. Indbyggede mikrofoner gengiver omgivende lyd med bevarelse af retningsfornemmelsen. Begrænser radiovolumen til 82 dB(A). 101 timers batterilevetid med to AA-batterier. Et 3,5 mm tillutningskabel medfølger. I overensstemmelse med PPE-direktiv 89/686/ECC samt for radiodelens forstyrrende stråling EN 352. Frekvens (Hz) 63 125 250 500 1000 2000 4000 8000 Middelværdi (dB) 19,0 22,6 26,3 29,8 29,0 37,2 37,3 - Standardafvigelse (dB) 3,0 2,3 2,0 1,5 2,3 2,7 3,7 - Forventet dæmpning (dB) 16,0 20,3 24,3 28,2 26,7 34,5 33,6 - H L M SNR 29 22 27 29
 • HÖRSELKÅPA SYNERGY MULTIP BT/MP/AM-FM RADIO/LD 2C Beijerbygg Byggmaterial

  HÖRSELKÅPA SYNERGY MULTIP BT/MP/AM-FM RADIO/LD 2C Beijerbygg Byggmaterial
  HJÄLMF
 • Peltor hygiensats HYX1 för hörseskåpa X1-A/X1-P3E

  Peltor hygiensats HYX1 för hörseskåpa X1-A/X1-P3E
  Hygiensats för hörselskydden i Peltor X-serien. Satsen innehåller två utbytbara tätningsringar och två ljuddämparkuddar som är lätta att byta. Setet hjälper till att förlänga livslängden på hörselskydden och säkerställa god funktion och hygien.
 • EAR Soft ES-01-011A metaldetekterbare ørepropper

  EAR Soft ES-01-011A metaldetekterbare ørepropper
  E-A-R Soft metalsporbare ørepropper med glat overflade for at give komfort i øret. Fremstillet via en avanceret skumformel, som gør det muligt at bruge ørepropperne hele dagen. Model med blå metalsporbar snor og en kugle i rustfrit stål indbygget i øreproppen. Ideelle til brug i fødevareindustrien. Disse ørepropper fås i én størrelse, som sidder godt i langt de fleste ører, og de har høj dæmpning, hvilket gør dem ideelle til mange forskellige opgaver, der indebærer støj. Ørepropper og bøjler
 • WOLF Boom Mic

  WOLF Boom Mic
  WOLF Boom MicOriginalmikrofon för Wolf Headset Pro.
 • Zekler 412rdb Hörselskydd med Bluetooth, Batteri + Laddare Inkl.

  Zekler 412rdb Hörselskydd med Bluetooth, Batteri + Laddare Inkl.
  Zekler 412rdb är ett hörselskydd med Bluetooth-funktion, inklusive batteri och laddare. De ger utmärkt skydd mot buller samtidigt som de låter dig strömma musik eller ta emot samtal trådlöst. Med bekväm design kan du bära dem under långa perioder utan obehag.
 • Hygiensats hy79

  Hygiensats hy79
  Litecom är utvecklad för de användare som vill ha ett lättanvänt hörselskydd med ett begränsat antal funktioner. Med endast tre knappar styrs samtliga inställningar. Volume: ljudnivån på den i litecom mottagna radiosignalen har fem lägen. Channel (kanal):
 • Peltor CH-3 PTT høreværn /hovedbøjle MT74H52A-111

  Peltor CH-3 PTT høreværn /hovedbøjle MT74H52A-111
  CH-3 PTT headset med FLX2 kabelsystem for en enkel og pålidelig forbindelse til et udvalg af radioer, der passer til de fleste applikationer. Klar gul farve for bedre synlighed. Højttalere optimeret til den talefrekvens, der findes i meget støjfyldte miljøer. Moderne kopformet design med god komfort og effektiv dæmpning. Modellen har indbygget PTT (Push-to-talk) enhed til at kontrollere tovejskommunikationen. IP68-klassificeret støjdæmpende Boom-mikrofon. Fås med hovedbøjle, nakkebøjle eller hjelmmontering. Høreværn med hovedbøjle
 • Peltor in-ear headset m/kommunikation

  Peltor in-ear headset m/kommunikation
  Peltor Professional In-Ear Communication beskyttende kommunikationsløsning. Den innovative on-demand pasformstest informerer brugerne om deres personlige beskyttelsesniveau, mens en in-ear-talemikrofon og flere trådløse teknologier muliggør klar kommunikation i støjende omgivelser. ​Indbygget full-duplex radio til hurtig, nem og håndfri kommunikation. Bluetooth-teknologi til trådløs forbindelse af eksterne enheder. Omgivelseslytning hjælper med at fremme auditiv situationsbevidsthed. 6 separate kanaler gør det muligt for forskellige grupper at arbejde tæt på hinanden uden forstyrrelser. Akustisk talemikrofon opfanger brugerens stemme, hvorved behovet for en traditionel boom-mikrofon bortfalder. En in-ear tale-kommunikationsmikrofon gør det nemmere at bruge sammen med 3M åndedrætsbeskyttelse. Udskiftelige ørestykker i flere typer og størrelser. In-ear høreværn
 • HÖRSELKÅPA X4 HJÄSSBYGEL X4A 3M PELTOR Beijerbygg Byggmaterial

  HÖRSELKÅPA X4 HJÄSSBYGEL X4A 3M PELTOR Beijerbygg Byggmaterial
  HJÄSSBYGEL
 • EAR Ultra Tech øreprop

  EAR Ultra Tech øreprop
  Flergangs ørepropper af skum, med flanger og indføringsgreb. Kan vaskes i mild sæbe og vand. Sammenrulning ikke nødvendig. Dæmpningsværdi HML 18/18/16 dB og SNR 21. Plastæske med 1 par. Godkendelse: EN352-2. Ørepropper og bøjler
 • HÖRSELKÅPA HJÄLM LEIGHTNIN L3H BILSOM Beijerbygg Byggmaterial

  HÖRSELKÅPA HJÄLM LEIGHTNIN L3H BILSOM Beijerbygg Byggmaterial
  .
 • WOLF Originalbatteri

  WOLF Originalbatteri
  WOLF OriginalbatteriOriginalbatteri för WOLF Headset Pro. 
 • Reservproppar Ultrafit L LEP100

  Reservproppar Ultrafit L LEP100
  Reservepropper Ultrafit l LEP100 är högkvalitativa öronproppar designade för optimal hörselskydd. De erbjuder bekväm passform och effektiv ljudreducering för att skydda användarens hörsel i bullriga miljöer. Dessa återanvändbara öronproppar är lämpliga för industriellt bruk och ger långvarigt skydd med sin robusta konstruktion.
 • Worklife EP Connect med bluetooth

  Worklife EP Connect med bluetooth
  Høreværn EP Connect
 • Hörselpropp uvex xact-fit band RESTSALG

  Hörselpropp uvex xact-fit band RESTSALG
  Bandförsedd hörselpropp som anpassar sig till formen på örat och minskar trycket på hörselgången även vid användning under längre tidsperioder.Har en ergonomisk form vilket gör den lättare att hantera. Fördjupningar på skaftet fungera som ett handtag för att underlätta snabb, enkel och korrekt isättning.Behöver inte rullas före isättning, vilket gör den mer hygienisk att använda. Överensstämmer med EN 352
 • Reservproppar Zekler 901 påse 10 st.

  Reservproppar Zekler 901 påse 10 st.
  Reservepropper Zekler 901 är en påse med 10 st. ersättningsproppar designade för hörselskydd. De erbjuder effektivt skydd och komfort för användaren. Lätt att byta ut och idealiska för användning i miljöer med hög ljudnivå. Se till att alltid ha fräscha proppar till hands för bästa hörselskydd.
 • HÖRSELPROPP OX-ON COMFORT Beijerbygg Byggmaterial

  HÖRSELPROPP OX-ON COMFORT Beijerbygg Byggmaterial
  OX-ON
 • HÖRSELKÅPA 412RD ZEKLER Beijerbygg Byggmaterial

  HÖRSELKÅPA 412RD ZEKLER Beijerbygg Byggmaterial
 • Ørepropper 1271 på snor, m/opbevaringsæske

  Ørepropper 1271 på snor, m/opbevaringsæske
  Formstøbte ørepropper med snor og tri-flange-design, der holder øreproppen på plads. De er nemme at isætte, da man kan holde fast i stammen med fingrene. Der medfølger en opbevaringsæske med bælteklemme, så ørepropperne er tilgængelige, rene og beskyttede, når de ikke bruges. Genanvendelig og vaskbar. Ørepropper og bøjler
 • Øreprop refill skum 303S pk/200 par

  Øreprop refill skum 303S pk/200 par
  Pose med 200 par ørepropper til opfyldning i Howard Leight propautomat 400. Polyurethan skumplast-propper med konisk form og en glat, hygiejnisk overflade. Til engangsbrug. Sammenrulning nødvendig. Dæmpningsværdi høj 32/29/29 dB og SNR 33. Godkendelse: EN352-2:2002. Ørepropper og bøjler
 • Peltor audio input-kabel FL6H, 3,5mm monostik

  Peltor audio input-kabel FL6H, 3,5mm monostik
  Lika m2rx7a2-01, men avsedd för hjälmmontage. Alert är ett nivåberoende hörselskydd som lyssnar till omgivningen. Skyddet har en inbyggd fm - radiomottagare. 3,5 mm audioingång medger anslutning till kommunikationsradio. Alert har en avancerad fm-radio so
 • Peltor WS Alert X høreværn MRX21A4WS6 m/hovedbøjle

  Peltor WS Alert X høreværn MRX21A4WS6 m/hovedbøjle
  Bluetooth-headset som ansluts till en mobiltelefon för handsfreesamtal och streaming i bullriga miljöer. Med brusreducerande Boom-mikrofon, som ser till att tala hörs tydligt. Headsetet har en nivåberoende funktion för omgivande ljud. Tryck för att lyssna-funktionen för att omedelbart höra omgivningen. Röststyrd feedback efter ändring av inställningen - inställning möjlig utan att ta bort headsetet. Headsetet stängs automatiskt av efter fyra timmars inaktivitet för att spara batteritid. Anslutning till en iOS- och Android-kompatibel mobilapp för enklare installation och justering av headsetet (appen kan laddas ner från App Store och Google Play). Utbytbara dämpkuddar (hygienset) och överdrag. Bluetooth®-teknik för anslutning till en extern Bluetooth®-enhet som medger handsfree-samtal och streaming Bullerreducerande bommikrofon ger tydlig talöverföring i bullriga miljöer Nivåberoende funktion gör det möjligt att höra omgivningsljud och ökar uppmärksamheten på vad som händer i omgivningen Anslut till den iOS- och Android-kompatibla mobilappen, 3M™ Connected Equipment, så går det enklare att ställa in och justera headsetet. Appen är tillgänglig för nedladdning från App Store och Google Play. Mobilappen kan skicka påminnelser om när du ska byta dämpkuddar (hygiensats), och du kan välja hur ofta du ska bli påmind Push-to-listen-funktionen (tryck-för-att-lyssna-funktionen) sänker omedelbart volymen så att du kan höra ljud i omgivningen Röststyrd feedback efter inställning. Gör justeringar utan att behöva ta av ditt headset Headsetet stängs av automatiskt efter fyra timmars inaktivitet för att spara batteri Utbytbara dämpkuddar (hygiensats) och kåpskydd Inklusive 2 x batterier Alkaline AA LR6 (AM-3) 1,5V - ej uppladdningsbar
 • EAR Classic ørepropper små u/snor AM01000, 250par

  EAR Classic ørepropper små u/snor AM01000, 250par
  E-A-R Classic Small ørepropper af langsomt tilbagevendende lavtryksskum tilpasser sig øregangens form, hvilket giver forbedret komfort og gør dem nemmere at have på. Fugtbestandigt materiale hjælper med at opretholde en stabil udvidelsestid, selv i fugtige miljøer. Den teksturerede overflade er med til at holde ørepropperne på plads. Diameteren i en Classic Small øreprop er 7 % mindre end i en Classic øreprop (og med samme længde) for at sikre optimal komfort og beskyttelse i mindre ører. Ørepropper og bøjler
 • LiteCom Hörselskydd, 33 dB, PMR 446 MHz, säkerhetshjälm-monterade

  LiteCom Hörselskydd, 33 dB, PMR 446 MHz, säkerhetshjälm-monterade
  LiteCom Høreværn är ett säkerhetshjelm-monterat hörselskydd med 33 dB bullerdämpning och inbyggd PMR 446 MHz kommunikation. Det erbjuder effektivt skydd mot höga ljudnivåer samtidigt som du kan kommunicera fritt utan att ta av dig skyddet. Idealiskt för arbetsplatser med höga ljudkrav.
 • Øreprop m/snor OH1110 pk/100

  Øreprop m/snor OH1110 pk/100
  1100-serie ørepropper fremstillet af blødt hypoallergent PU-skummateriale, der giver maksimal komfort og lavt tryk i øret. Det afrundede design passer til de fleste øregange og gør propperne nemmere at bruge. Deres glatte overflade afviser snavs og sikrer bedre hygiejne, holdbarhed og komfort. Model med snor. Ørepropper og bøjler
ilead