Knäskydd

Här listar vi knäskydd för knästående arbete inom bygg med mera. Se till att skydda dina knän när du står mycket på knä och jobbar.

En del av skydden placerar du i dina arbetsbyxors ficka framtill. Andra skydd har spännband för att spännas fast utanpå, runt knäleden.

Populärt inom knäskydd

 • Knäskydd

  Knäskydd
 • Knäskydd 540PP Orange en storlek

  Knäskydd 540PP Orange en storlek
  Knäskydd 540PP Orange one.size är designade för att erbjuda robust skydd och stöd för dina knän under aktiviteter som kräver extra omsorg. Med dess universella storlek och iögonfallande orange färg är de både praktiska och stiliga. Idealiska för sport och arbete där knäskydd är nödvändigt.
 • Knäskydd med öppen lucka

  Knäskydd med öppen lucka
  Knäskydd med öppen lucka erbjuder stabil stöd och skydd för knäet. Perfekt för idrottare eller de som lider av knäproblem, denna stötte hjälper till att förebygga skador och lindra smärta, samtidigt som den tillåter rörelsefrihet. Den justerbara designen säkerställer en bekväm och personlig passform.
 • Goldblatt TUNGTJOBB knäskyddsplatta med ergonomiska handtag

  Goldblatt TUNGTJOBB knäskyddsplatta med ergonomiska handtag
  Goldblatt HEAVY DUTY knäskyddsbrett med ergonomiska handtag är designat för ultimat komfort och hållbarhet. Dess robusta konstruktion och ergonomiska handtag säkerställer både skydd och bekvämlighet under arbete. Perfekt för yrkesverksamma som kräver extra stöd och skydd för knäna vid långa arbetspass.

Fler tips på knäskydd

 • Goldblatt Knäskydd för Långvarig Hållbarhet

  Goldblatt Knäskydd för Långvarig Hållbarhet
  Goldblatt knäskydd är designade för långvarig hållbarhet och komfort. De erbjuder exceptionellt skydd vid arbete på hårda ytor. Med robust konstruktion och justerbara band, ger de optimal passform och skydd. Idealisk för yrkesverksamma inom bygg och renovering som kräver pålitligt knäskydd under långa perioder.
 • Goldblatt Knäskydd med Spänne-Clips

  Goldblatt Knäskydd med Spänne-Clips
  Goldblatt knäskydd med spänne-clips är designade för professionellt bruk. De har hållbara spänne-clips för en säker passform, erbjuder utmärkt skydd och bekvämlighet. Passar för olika arbetsmiljöer. Dessa knäskydd är idealiska för dem som kräver tillförlitligt skydd och komfort under långa arbetstimmar.
 • Trädgårdsverktyg 3 delar + knäskydd 395 mm

  Trädgårdsverktyg 3 delar + knäskydd 395 mm
  Denna uppsättning innehåller tre stycken högkvalitativa trädgårdsredskap samt en bekväm knäkudde på 395 mm. Perfekt för trädgårdsentusiaster som värderar komfort och effektivitet. Verktygen är designade för att hantera olika trädgårdsuppgifter, medan knäkudden ger skydd och stöd under långa arbetspass i trädgården.
 • Knäskydd 576LP Svart

  Knäskydd 576LP Svart
  Knæbeskytter 576LP Sort är en högkvalitativ knäskydd designad för att erbjuda maximalt skydd och komfort under fysiska aktiviteter. Tillverkad av slitstarka material, den här knäskydden ger utmärkt stöd och rörelsefrihet, samtidigt som den minskar risken för skador. Perfekt för sport och arbete.
 • Knäskydd 2 st. GEL med kardborreband

  Knäskydd 2 st. GEL med kardborreband
  Knäskydd 2 st. GEL med kardborreband är en innovativ produkt designad för att erbjuda optimalt skydd och komfort för dina knän. Den avancerade GEL-tekniken absorberar stötar effektivt, samtidigt som det justerbara kardborrebandet säkerställer en perfekt passform. Idealisk för sport, arbete och dagliga aktiviteter.
 • Knäskydd 2 st. professionella

  Knäskydd 2 st. professionella
  Knäskydd 2 st. professionell är utformade för att erbjuda överlägsen komfort och skydd. Dessa högkvalitativa knäskydd är perfekta för yrkesmässig användning, erbjuder långvarig hållbarhet och stöd vid aktiviteter som kräver extra knäskydd. Idealiska för byggjobb, idrott och andra fysiska aktiviteter där extra skydd behövs.
 • Knäskyddsgel

  Knäskyddsgel
  Knäskånare Gel är en innovativ gelkudde designad för att ge optimalt stöd och skydd för dina knän. Den avancerade gelteknologin absorberar chocker och minskar påfrestningen på knälederna vid arbete på hårda ytor. Perfekt för både professionellt bruk och vardagliga aktiviteter som kräver knäskydd.
 • Goldblatt knäskydd - ballistisk 600D

  Goldblatt knäskydd - ballistisk 600D
  Goldblatt knäskydd - ballistisk 600D är högklassigt skydd för professionella och DIY-projekt. Tillverkad med slitstark ballistisk 600D polyester för maximal hållbarhet och komfort. Ergonomisk design säkerställer perfekt passform och skydd. Idealisk för långa arbetsdagar på hårda ytor. Ett måste för alla som värdesätter sina knän.
 • Knäskydd 536 Grå

  Knäskydd 536 Grå
  Knæpude 536 Grå är en ergonomiskt utformad kudde avsedd för att ge optimalt stöd till dina knän under långa perioder av knästående arbete. Dess högkvalitativa material består av slitstarkt och skönt tyg i en neutral grå färg, vilket gör det till ett idealiskt val för professionella och hemmafixare.