Mandrex verktyg

 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 65 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 65 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 65 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SHARPCUT VARIA Sticksågsblad 132 mm, 3-100 mm

  Mandrex SHARPCUT VARIA Sticksågsblad 132 mm, 3-100 mm
  Sticksågsblad med en längd på 132 mm för sågning i trä och metall. Har exceptionell styrka, mångsidighet och hållbarhet och är tillverkad av bimetall. För material med tjocklekar på 3-100 mm.
 • Mandrex DUOCUT Sticksågsblad 100 mm

  Mandrex DUOCUT Sticksågsblad 100 mm
  Sticksågsblad med en längd på 100 mm för snabb och mjuk, böjd sågning utan flisor. Försedd med tänder på båda sidorna för sågning åt båda hållen. Har fintandad baksida för extra rena skärningar.
 • Mandrex MULTICUT Tigersågblad 230 mm, för rivning och renovering

  Mandrex MULTICUT Tigersågblad 230 mm, för rivning och renovering
  Extra tjockt, högkvalitativt tigersågblad på 230 mm för användning vid rivning och renovering. Har exceptionell styrka, mångsidighet och hållbarhet. MULTICUT-tigersågblad levererar enastående resultat och är kända för de breda antalet material de kan användas på, inklusive trä med spik.
 • Mandrex MX2P0052B Adapter Mxqs ONE CLICK, för hålsåg 32-150 mm

  Mandrex MX2P0052B Adapter Mxqs ONE CLICK, för hålsåg 32-150 mm
  Adapter med ONE CLICK-funktion för byte av hålsåg med ett klick. Passar hålsågar på Ø32 – Ø150 MM.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 25 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 25 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 25 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 76 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 76 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 76 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 82 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 82 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 82 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 92 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 92 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 92 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 114 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 114 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 114 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 121 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 121 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 121 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 127 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 127 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 127 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 22 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 22 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 22 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 41 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 41 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 41 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 111 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 111 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 111 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 140 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 140 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 140 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 200 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 200 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 200 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsågskit Mxqs, för industri

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsågskit Mxqs, för industri
  Hålsågskit för VVS som innehåller 11 stycken hålsågar i olika storlekar samt borr och hållare. Hålsågarna har ett skärdjup på 45 mm och är tillverkade av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd. Härdat stål i kombination med Mandrex variabla tandning ger ett fint och rent skär.
 • Mandrex SuperXcut Hålsågskit Mxqs, för elektriker

  Mandrex SuperXcut Hålsågskit Mxqs, för elektriker
  Hålsågskit för elektriker. Innehåller 6 stycken hålsågar i olika storlekarna 22, 29, 35, 44, 51 och 64 mm samt borr och hållare. Hålsågarna är utrustade med carbidbelagda, specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet.
 • Mandrex SHARPCUT VARIA Sticksågsblad 132 mm, 1,2-6 mm

  Mandrex SHARPCUT VARIA Sticksågsblad 132 mm, 1,2-6 mm
  Sticksågsblad med en längd på 132 mm för sågning i trä och metall. Har exceptionell styrka, mångsidighet och hållbarhet och är tillverkad av bimetall. För tunna material med tjocklekar på 1,2-6 mm.
 • Mandrex DUOCUT VARIA Sticksågsblad 115 mm

  Mandrex DUOCUT VARIA Sticksågsblad 115 mm
  Sticksågsblad med en längd på 115 mm för sågning i vilken vinkel som helst. Levererar snabba och mjuka sågningar utan flisor och har tänder på båda sidorna av bladet för sågning åt båda hållen. För material med tjocklekar på 3-90 mm.
 • Mandrex COOLCUT Sticksågsblad 100 mm

  Mandrex COOLCUT Sticksågsblad 100 mm
  Sticksågsblad med en längd på 100 mm och öppen ramdesign som motverkar friktionsvärme. Avsedd för användning i trä och laminat och har överlägsen hållbarhet. Parallell form för superraka sågningar.
 • Mandrex ULTIMATE SET Sticksågsblad 5 delar

  Mandrex ULTIMATE SET Sticksågsblad 5 delar
  5 stycken sticksågsblad med exceptionell styrka, mångsidighet och hållbarhet. Lämpliga för användning i både trä och metall.
 • Mandrex HARDCUT Tigersågblad 210 mm

  Mandrex HARDCUT Tigersågblad 210 mm
  Tigersågblad på 210 mm för professionellt bruk. Har exceptionell styrka, mångsidighet och hållbarhet och är specialdesignad för böjda sågningar. Slitstarka karbidtänder säkrar en lång livslängd.
 • Mandrex HARDCUT Tigersågblad 300 mm

  Mandrex HARDCUT Tigersågblad 300 mm
  Tigersågblad på 300 mm för professionellt bruk. Har exceptionell styrka, mångsidighet och hållbarhet och är specialdesignad för böjda sågningar. Slitstarka karbidtänder säkrar en lång livslängd.
 • Mandrex HARDCUT Tigersågblad 460 mm

  Mandrex HARDCUT Tigersågblad 460 mm
  Tigersågblad på 460 mm för professionellt bruk. Har exceptionell styrka, mångsidighet och hållbarhet och är specialdesignad för böjda sågningar. Slitstarka karbidtänder säkrar en lång livslängd.
 • Mandrex 3X-FASTCUT Tigersågblad 150 mm, för stål

  Mandrex 3X-FASTCUT Tigersågblad 150 mm, för stål
  Tresidat tigersågblad för sågning i tre riktningar. Har en längd på 150 mm samt exceptionell styrka, mångsidighet och hållbarhet. För sågning i plåt, trä med spik, glasfiber och liknande material.
 • Mandrex 3X-FASTCUT Tigersågblad 150 mm

  Mandrex 3X-FASTCUT Tigersågblad 150 mm
  Tresidat tigersågblad för sågning i tre riktningar. Har en längd på 150 mm samt exceptionell styrka, mångsidighet och hållbarhet. För sågning i plåt, trä med spik, glasfiber och liknande material.
 • Mandrex 3X-FASTCUT Tigersågblad 200 mm

  Mandrex 3X-FASTCUT Tigersågblad 200 mm
  Tresidat tigersågblad för sågning i tre riktningar. Har en längd på 150 mm samt exceptionell styrka, mångsidighet och hållbarhet. För sågning i plåt, trä med spik, glasfiber och liknande material.
 • Mandrex MULTICUT Tigersågblad 300 mm

  Mandrex MULTICUT Tigersågblad 300 mm
  Högkvalitativt tigersågblad på 300 mm för snabba och smidiga snitt i alla förhållanden. MULTICUT har exceptionell styrka, mångsidighet och hållbarhet och är känt för det breda antalet material det kan användas för, inklusive trä med spik.
 • Mandrex MULTICUT Tigersågblad 150 mm

  Mandrex MULTICUT Tigersågblad 150 mm
  Högkvalitativt tigersågblad på 150 mm för snabba och smidiga snitt i alla förhållanden. MULTICUT har exceptionell styrka, mångsidighet och hållbarhet och är känt för det breda antalet material det kan användas för, inklusive trä med spik.
 • Mandrex MULTICUT Tigersågblad 230 mm

  Mandrex MULTICUT Tigersågblad 230 mm
  Högkvalitativt tigersågblad på 230 mm för snabba och smidiga snitt i alla förhållanden. MULTICUT har exceptionell styrka, mångsidighet och hållbarhet och är känt för det breda antalet material det kan användas för, inklusive trä med spik.
 • Mandrex STEELCUT Tigersågblad 150 mm 1,5-4 mm

  Mandrex STEELCUT Tigersågblad 150 mm 1,5-4 mm
  Tigersågblad på 150 mm, specialdesignad för att såga genom alla typer av stål med en tjocklek på 1,5-4 mm. Har exceptionell styrka, mångsidighet och hållbarhet.
 • Mandrex STEELCUT Tigersågblad 150 mm 3-8 mm

  Mandrex STEELCUT Tigersågblad 150 mm 3-8 mm
  Tigersågblad på 150 mm, specialdesignad för att såga genom alla typer av stål med en tjocklek på 3-8 mm. Har exceptionell styrka, mångsidighet och hållbarhet.
 • Mandrex STEELCUT Tigersågblad 230 mm 1,5-4 mm

  Mandrex STEELCUT Tigersågblad 230 mm 1,5-4 mm
  Tigersågblad på 230 mm, specialdesignad för att såga genom alla typer av stål med en tjocklek på 1,5-4 mm. Har exceptionell styrka, mångsidighet och hållbarhet.
 • Mandrex STEELCUT Tigersågblad 230 mm 2-8 mm

  Mandrex STEELCUT Tigersågblad 230 mm 2-8 mm
  Tigersågblad på 230 mm, specialdesignad för att såga genom alla typer av stål med en tjocklek på 2-8 mm. Har exceptionell styrka, mångsidighet och hållbarhet.
 • Mandrex WOODCUT Tigersågblad 230 mm, 20-150 mm

  Mandrex WOODCUT Tigersågblad 230 mm, 20-150 mm
  Tigersågblad på 230 mm med exceptionell styrka, mångsidighet och hållbarhet. Sågar genom alla typer av trä och är lämplig för användning på trästycken med en tjocklek på 20-150 mm.
 • Mandrex WOODCUT Tigersågblad 230 mm, 15-190 mm

  Mandrex WOODCUT Tigersågblad 230 mm, 15-190 mm
  Tigersågblad på 230 mm med exceptionell styrka, mångsidighet och hållbarhet. Sågar genom alla typer av trä och är lämplig för användning på trästycken med en tjocklek på 15-190 mm.
 • Mandrex MULTICUT VARIA Tigersågblad 150 mm

  Mandrex MULTICUT VARIA Tigersågblad 150 mm
  Tintandat tigersågblad på 150 mm för sågning i trä, stål och andra tunna material. MULTICUT VARIA-sågblad levererar enastående smidiga och exakta resultat.
 • Mandrex MULTICUT VARIA Tigersågblad 300 mm

  Mandrex MULTICUT VARIA Tigersågblad 300 mm
  Tintandat tigersågblad på 300 mm för sågning i trä, stål och andra tunna material. MULTICUT VARIA-sågblad levererar enastående smidiga och exakta resultat.
 • Mandrex MULTICUT VARIA Tigersågblad 230 mm

  Mandrex MULTICUT VARIA Tigersågblad 230 mm
  Tintandat tigersågblad på 230 mm för sågning i trä, stål och andra tunna material. MULTICUT VARIA-sågblad levererar enastående smidiga och exakta resultat.
 • Mandrex MX2P0053B Adapter Mxqs ONE CLICK, för hålsåg 14-30 mm

  Mandrex MX2P0053B Adapter Mxqs ONE CLICK, för hålsåg 14-30 mm
  Adapter med ONE CLICK-funktion för byte av hålsåg med ett klick. Passar hålsågar på Ø14 – Ø30 MM.
 • Mandrex MX2P0052HB Adapter Mxqs ONE CLICK, för hålsåg 152-210 mm

  Mandrex MX2P0052HB Adapter Mxqs ONE CLICK, för hålsåg 152-210 mm
  Adapter med två skruvar samt ONE CLICK-funktion för byte av hålsåg med ett klick. Passar hålsågar på Ø152 – Ø210 MM.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 16 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 16 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 16 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 17 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 17 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 17 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 19 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 19 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 19 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 20 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 20 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 20 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 21 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 21 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 21 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 22 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 22 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 22 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 24 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 24 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 24 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 27 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 27 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 27 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 29 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 29 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 29 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 30 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 30 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 30 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 32 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 32 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 32 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 33 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 33 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 33 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 35 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 35 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 35 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 37 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 37 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 37 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 38 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 38 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 38 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 40 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 40 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 40 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 41 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 41 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 41 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 43 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 43 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 43 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 44 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 44 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 44 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 46 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 46 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 46 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 48 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 48 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 48 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 50 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 50 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 50 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 51 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 51 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 51 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 52 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 52 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 52 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 54 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 54 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 54 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 57 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 57 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 57 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 59 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 59 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 59 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 60 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 60 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 60 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 64 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 64 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 64 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 65 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 65 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 65 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 67 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 67 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 67 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 68 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 68 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 68 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 70 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 70 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 70 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 73 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 73 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 73 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 79 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 79 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 79 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 80 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 80 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 80 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 83 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 83 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 83 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 86 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 86 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 86 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 89 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 89 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 89 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 95 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 95 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 95 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 98 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 98 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 98 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 102 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 102 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 102 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 105 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 105 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 105 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 108 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 108 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 108 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 111 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 111 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 111 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 133 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 133 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 133 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 140 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 140 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 140 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 146 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 146 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 146 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 152 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 152 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 152 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 160 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 160 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 160 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 168 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 168 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 168 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 177 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 177 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 177 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 200 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 200 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 200 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 210 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 210 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 210 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 14 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 14 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 14 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 16 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 16 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 16 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 17 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 17 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 17 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 19 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 19 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 19 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 20 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 20 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 20 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 21 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 21 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 21 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 24 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 24 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 24 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 25 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 25 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 25 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 27 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 27 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 27 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 29 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 29 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 29 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 30 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 30 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 30 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 32 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 32 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 32 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 33 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 33 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 33 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 35 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 35 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 35 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 37 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 37 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 37 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 38 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 38 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 38 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 40 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 40 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 40 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 43 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 43 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 43 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 44 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 44 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 44 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 46 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 46 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 46 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 48 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 48 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 48 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 51 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 51 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 51 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 52 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 52 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 52 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 54 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 54 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 54 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 57 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 57 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 57 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 59 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 59 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 59 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 60 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 60 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 60 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 64 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 64 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 64 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 67 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 67 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 67 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 68 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 68 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 68 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 70 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 70 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 70 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 73 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 73 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 73 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 76 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 76 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 76 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 79 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 79 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 79 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 83 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 83 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 83 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 86 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 86 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 86 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 89 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 89 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 89 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 92 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 92 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 92 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 95 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 95 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 95 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 98 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 98 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 98 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 102 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 102 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 102 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 105 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 105 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 105 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 108 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 108 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 108 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 114 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 114 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 114 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 121 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 121 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 121 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 127 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 127 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 127 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 133 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 133 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 133 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 146 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 146 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 146 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 152 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 152 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 152 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 160 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 160 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 160 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 168 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 168 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 168 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 177 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 177 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 177 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 210 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 210 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 210 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SuperXcut Hålsågskit Mxqs, för elektriker

  Mandrex SuperXcut Hålsågskit Mxqs, för elektriker
  Hålsågskit för elektriker. Innehåller 6 stycken hålsågar i olika storlekarna 22, 29, 35, 44, 51 och 64 mm samt borr och hållare. Hålsågarna är utrustade med carbidbelagda, specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsågskit Mxqs, för elektriker

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsågskit Mxqs, för elektriker
  Hålsågskit för elektriker. Innehåller 6 stycken hålsågar i olika storlekar, borr samt hållare. ONE CLICK-funktion tillåter byte av hålsåg med ett klick. Hålsågarna har ett skärdjup på 45 mm och är tillverkade av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd. Härdat stål i kombination med Mandrex variabla tandning ger ett fint och rent skär.
 • Mandrex SuperXcut Hålsågskit Mxqs, för VVS

  Mandrex SuperXcut Hålsågskit Mxqs, för VVS
  Hålsågskit för VVS. Innehåller 8 stycken hålsågar i storlekarna 19, 22, 29, 32, 35, 38, 44 och 57 mm samt borr och hållare. Hålsågarna är utrustade med carbidbelagda, specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsågskit Mxqs, för VVS

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsågskit Mxqs, för VVS
  Hålsågskit för VVS som innehåller 6 stycken hålsågar i storlekarna 19, 22, 29, 38, 44 och 57 mm samt borr och hållare. Hålsågarna har ett skärdjup på 45 mm och är tillverkade av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd. Härdat stål i kombination med Mandrex variabla tandning ger ett fint och rent skär.
 • Mandrex SuperXcut Hålsågskit Mxqs, för industri

  Mandrex SuperXcut Hålsågskit Mxqs, för industri
  Hålsågskit för industri. Innehåller 11 stycken hålsågar i olika storlekar samt borr och hållare. Hålsågarna har ett skärdjup på 60 mm och är utrustade med carbidbelagda, specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet.
 • Mandrex UniXcut Diamanthålsågskit 5 delar

  Mandrex UniXcut Diamanthålsågskit 5 delar
  Diamanthålsågskit som innehåller fem stycken diamanthålsågar i storlekarna 5, 6, 8, 10 och 12 mm. Hålsågarna har ett skärdjup på 28 mm och är perfekta för kakel och klinker.
 • Mandrex MX2P0053B Adapter Mxqs ONE CLICK, för hålsåg 14-30 mm

  Mandrex MX2P0053B Adapter Mxqs ONE CLICK, för hålsåg 14-30 mm
  Adapter med ONE CLICK-funktion för byte av hålsåg med ett klick. Passar hålsågar på Ø14 – Ø30 MM.
 • Mandrex MX2P0052B Adapter Mxqs ONE CLICK, för hålsåg 32-150 mm

  Mandrex MX2P0052B Adapter Mxqs ONE CLICK, för hålsåg 32-150 mm
  Adapter med ONE CLICK-funktion för byte av hålsåg med ett klick. Passar hålsågar på Ø32 – Ø150 MM.
 • Mandrex MX2P0052HB Adapter Mxqs ONE CLICK, för hålsåg 152-210 mm

  Mandrex MX2P0052HB Adapter Mxqs ONE CLICK, för hålsåg 152-210 mm
  Adapter med två skruvar samt ONE CLICK-funktion för byte av hålsåg med ett klick. Passar hålsågar på Ø152 – Ø210 MM.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 14 mm

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsåg Mxqs, bimetall 14 mm
  Hålsåg med 45 mm i skärdjup och en diameter på 14 mm. Specialdesignad för mjuk skärning och stor spånavgång som resulterar i minimal värmespridning. Tillverkad av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsågskit Mxqs, för elektriker

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsågskit Mxqs, för elektriker
  Hålsågskit för elektriker. Innehåller 6 stycken hålsågar i olika storlekar, borr samt hållare. ONE CLICK-funktion tillåter byte av hålsåg med ett klick. Hålsågarna har ett skärdjup på 45 mm och är tillverkade av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd. Härdat stål i kombination med Mandrex variabla tandning ger ett fint och rent skär.
 • Mandrex SuperXcut Hålsågskit Mxqs, för VVS

  Mandrex SuperXcut Hålsågskit Mxqs, för VVS
  Hålsågskit för VVS. Innehåller 8 stycken hålsågar i storlekarna 19, 22, 29, 32, 35, 38, 44 och 57 mm samt borr och hållare. Hålsågarna är utrustade med carbidbelagda, specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsågskit Mxqs, för VVS

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsågskit Mxqs, för VVS
  Hålsågskit för VVS som innehåller 6 stycken hålsågar i storlekarna 19, 22, 29, 38, 44 och 57 mm samt borr och hållare. Hålsågarna har ett skärdjup på 45 mm och är tillverkade av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd. Härdat stål i kombination med Mandrex variabla tandning ger ett fint och rent skär.
 • Mandrex SuperXcut Hålsågskit Mxqs, för industri

  Mandrex SuperXcut Hålsågskit Mxqs, för industri
  Hålsågskit för industri. Innehåller 11 stycken hålsågar i olika storlekar samt borr och hållare. Hålsågarna har ett skärdjup på 60 mm och är utrustade med carbidbelagda, specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet.
 • Mandrex SpeedXcut M42 Hålsågskit Mxqs, för industri

  Mandrex SpeedXcut M42 Hålsågskit Mxqs, för industri
  Hålsågskit för VVS som innehåller 11 stycken hålsågar i olika storlekar samt borr och hållare. Hålsågarna har ett skärdjup på 45 mm och är tillverkade av bimetall med 8% cobolt för lång livslängd. Härdat stål i kombination med Mandrex variabla tandning ger ett fint och rent skär.
 • Mandrex SuperXcut Hålsågskit Mxqs, för ventilation

  Mandrex SuperXcut Hålsågskit Mxqs, för ventilation
  Hålsågskit för ventilation. Innehåller 5 stycken hålsågar i storlekarna 57, 111, 133, 168 och 210 mm samt borr och hållare. Hålsågarna har ett skärdjup på 60 mm och är utrustade med carbidbelagda, specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet.
 • Mandrex UniXcut Diamanthålsågskit 5 delar

  Mandrex UniXcut Diamanthålsågskit 5 delar
  Diamanthålsågskit som innehåller fem stycken diamanthålsågar i storlekarna 5, 6, 8, 10 och 12 mm. Hålsågarna har ett skärdjup på 28 mm och är perfekta för kakel och klinker.
 • Mandrex SuperXcut Hålsågskit Mxqs, för ventilation

  Mandrex SuperXcut Hålsågskit Mxqs, för ventilation
  Hålsågskit för ventilation. Innehåller 5 stycken hålsågar i storlekarna 57, 111, 133, 168 och 210 mm samt borr och hållare. Hålsågarna har ett skärdjup på 60 mm och är utrustade med carbidbelagda, specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet.
 • Mandrex TOUGH CUT Tigersågblad 200 mm

  Mandrex TOUGH CUT Tigersågblad 200 mm
  Tigersågblad med en längd på 200 mm samt exceptionell styrka, mångsidighet och hållbarhet. Har slitstarkt slipkorn av industridiamant som säkrar smidig och rak sågning genom även de hårdaste materialen. Kan användas för att skära i gjutjärn, glasfiber, cementbrädor, kolfiber, tegelstenar, betong och liknande.
 • Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 21 mm

  Mandrex SuperXcut Hålsåg Mxqs Multi-Purpose 21 mm
  Hålsåg med 60 mm i skärdjup och en diameter på 21 mm. Utrustad med carbidbelagda specialutvecklade skär för oslagbar skärprestanda och tillförlitlighet. Har en specialdesign som ger stor spånavgång samt en mjuk skärning med minimal värmespridning.