Grovdammsugare

Se till att du kan hålla rent och snyggt på bygget. Här är våra tips på grovdammsugare med kraftigt sug och stor behållare.

Populärt inom grovdammsugare

 • Filter till våt-/torrdammsugare

  Filter till våt-/torrdammsugare
  Stoffilter till våt-/torr dammsugare är designad för att fånga upp fint damm och skräp. Detta återanvändbara filter säkerställer optimal filtration och håller dammsugaren fungerande effektivt. Perfekt för hemmet eller verkstaden för att hålla miljön ren och dammfri.ett viktigt tillbehör för din dammsugare.
 • Dammsugare våt/torr 800 watt

  Dammsugare våt/torr 800 watt
  Denna Støvsuger våd/tør 800 watt är en extremt kraftfull och mångsidig dammsugare designad för både torr och våt rengöring. Med 800 watt är den robust nog för tuffa fläckar och spill, perfekt för hemmet eller verkstaden. Den erbjuder enkel hantering och effektiv rengöringskapacitet för alla ytor.
 • Acku-våt- och torrdammsugare 18 V Li-ion Solo - TC-VC 18/20

  Acku-våt- och torrdammsugare 18 V Li-ion Solo - TC-VC 18/20
  Akku-våd- och tørstøvsuger 18 V Li-ion Solo - TC-VC 18/20 är en mångsidig dammsugare för både vått och torrt underlag, drivs med ett 18 V Li-ion-batteri. Perfekt för effektiv städning i hemmet eller verkstaden, utan behov av en extern strömkälla. OBS: Batteri och laddare säljs separat.
 • Batteridriven handdammsugare 18 V Li-jon Solo - TE-VC 18

  Batteridriven handdammsugare 18 V Li-jon Solo - TE-VC 18
  En del af Power X-Change-familjen540 ml dammbehållareGolvmunstycke för hårda golv och jämna ytorFogmunstycke för svåråtkomliga ställenMöbelmunstycke för vadderade möbler och textilierFörlängningsrör (46,5 cm) för dammsugning av golvLevereras utan batteri och laddare (köps separat)Sugstyrka: 4,2 kPaDammbehållare: 540 mlAntal batterier: 0 st.

Fler tips på grovdammsugare

 • Delfin dammsugare MTL 301 DS H

  Delfin dammsugare MTL 301 DS H
  Delfin støvsuger MTL 301 DS H är en högpresterande industriell dammsugare utformad för att hantera tunga och dammiga miljöer. Denna robusta maskin erbjuder effektiv rengöring med sin kraftfulla sugförmåga och användarvänliga design, ideal för professionella användningsområden där renlighet och arbetsmiljösäkerhet prioriteras.
 • NTS60L Dammsugare Holzmann 1400 watt inkl. tillbehör

  NTS60L Dammsugare Holzmann 1400 watt inkl. tillbehör
  NTS60L Støvsuger från Holzmann är en kraftfull enhet med 1400 watt, perfekt för effektiv rengöring. Den levereras med praktiska tillbehör för olika användningsområden. Denna modell garanterar utmärkt dammuppsamling och renhet i ditt arbetsområde, vilket gör den idealisk för både hemmet och verkstaden.
 • Delfin Dammsugare 202 DS H

  Delfin Dammsugare 202 DS H
  Delfin støvsuger 202 DS H är en högpresterande industriell dammsugare designad för att hantera både torrt och vått material. Perfekt för professionellt bruk, den har kraftfull sugförmåga och hållbar konstruktion för att effektivt rengöra i krävande miljöer. Idealisk för verkstäder, byggplatser och tillverkningsanläggningar.
 • Skumfilter (5 st.), tillbehör till våt-/torrdammsugare

  Skumfilter (5 st.), tillbehör till våt-/torrdammsugare
  Skumfilter (5 stycken) är ett oumbärligt tillbehör för din våt-/torrstövsugare. Dessa filter skyddar motorn från att bli skadad av vätskor och förlänger stövsugarens livslängd. De är utformade för att passa perfekt, enkla att rengöra och byta ut, vilket garanterar att din stövsugare alltid fungerar effektivt.
 • GROVDAMMSUGARE MULTI II 30T EU NILFISK Beijerbygg Byggmaterial

  GROVDAMMSUGARE MULTI II 30T EU NILFISK Beijerbygg Byggmaterial
  Grovdammsugare Multi II.
 • DAMMSUGARPÅSE I FLEECE PASSAR GROVDAMMSUGARE MULTI II 22&30 Beijerbygg Byggmaterial

  DAMMSUGARPÅSE I FLEECE PASSAR GROVDAMMSUGARE MULTI II 22&30 Beijerbygg Byggmaterial
  Filter till Nilfisk Multi. Fleece filterpåse. 22 liter / 30 liter. 4 st/frp.
 • Tillbehörsset med 5 delar, 64 mm, tillbehör till våt-/torrdammsugare

  Tillbehörsset med 5 delar, 64 mm, tillbehör till våt-/torrdammsugare
  Tillbehörsset med 5 delar, 64 mm, tillbehör för våt-/torrdammsugare. Detta mångsidiga paket inkluderar viktiga tillbehör för att effektivisera din städning, oavsett om det gäller vätskor eller torrt skräp. Perfekt för hemmet eller arbetsplatsen, och passar alla som vill ha en komplett lösning för sitt städbehov.
 • Kontors- och industridammsugare GS3078 PZ

  Kontors- och industridammsugare GS3078 PZ
  Kontors- och industriella dammsugaren GS3078 PZ är utformad för att hantera de mest krävande städutmaningarna. Den erbjuder kraftfull sugförmåga, holdbarhet och är lämplig för både våt och torr rengöring. Denna mångsidiga dammsugare är idealisk för stora arbetsplatser, erbjuder hög prestanda och håller dina utrymmen fläckfria.
 • Dammsugare våt/torr 1000 watt

  Dammsugare våt/torr 1000 watt
  Støvsuger våd/tør 1000 watt är en kraftfull städlösning för hemmet. Med en motor på 1000 watt klarar den av att suga upp både vätskor och torrt skräp. Den är perfekt för allt från spill i köket till dammsugning av bilen. En mångsidig och effektiv städpartner.
 • Makita Dammsugare 18V

  Makita Dammsugare 18V
  Modell DVC750LZ från Makita är en liten och smidig batteridriven dammsugare som passar perfekt för rengöring i bilen, båten eller traktorn. Dammsugaren kan användas till både torr och våtsugning,&hellip:
 • Starmix dammsugare iPulse ISP 1635 H

  Starmix dammsugare iPulse ISP 1635 H
  Starmix støvsuger iPulse ISP 1635 H är en kraftfull och effektiv dammsugare designad för krävande uppgifter. Med sin innovativa iPulse-teknologi säkerställs kontinuerlig hög sugprestanda även vid långa användningsperioder. Den är idealisk för professionellt bruk, hanterar stora mängder damm och smuts och erbjuder exceptionell användarvänlighet och hållbarhet.
 • Förseparator till industridammsugare MTL 301, 302, 202 DS och DM 3

  Förseparator till industridammsugare MTL 301, 302, 202 DS och DM 3
  Forseparatorn för industristøvsugare MTL 301, 302, 202 DS och DM 3 effektiviserar städprocessen genom att skilja ut större partiklar före dammsugaren. Detta förlänger livslängden på dammsugaren och minskar behovet av filterbyten. Perfekt för industriella miljöer där kraftfull rengöring krävs.
 • Handdammsugare 20 volt UTAN batteri

  Handdammsugare 20 volt UTAN batteri
  Håndstøvsugeren på 20 volt är designad för kraftfull och flexibel städning men säljs utan batteri. Produkten är idealisk för snabba rengöringsjobb i hela hemmet eller bilen, och dess lätta konstruktion gör den enkel att hantera. Observera att ett kompatibelt batteri krävs för användning.
 • Makita Dammsugare 18V

  Makita Dammsugare 18V
  Liten handdammsugare på 18 V från Makita. Maskinen kan användas som en vanlig dammsugare för att suga upp exempelvis brödsmulor efter frukost, för att dammsuga ur bilen eller så kan du använda&hellip:
 • Starmix dammsugare QUADRIX L

  Starmix dammsugare QUADRIX L
  Starmix støvsuger QUADRIX L är en kraftfull dammsugare utformad för både vått och torrt underlag. Med sin höga sugförmåga och robusta design är den idealisk för professionellt bruk. Den har ett omfattande filtreringssystem som effektivt fångar upp damm och smuts, och är lätt att manövrera.
 • Starmix dammsugare ISC 1625 M

  Starmix dammsugare ISC 1625 M
  Starmix ISC 1625 M är en kraftfull och effektiv stövsugare designad för både vått och torrt bruk. Perfekt för professionellt bruk, den hanterar enkelt damm, smuts och vätskor. Med dess högpresterande filter och robusta konstruktion är den idealisk för byggplatser och verkstäder där hög sugeffekt och pålitlighet krävs.
 • Tvättbart filter till askdammsugare

  Tvättbart filter till askdammsugare
  Vaskbart filter för askdammsugare är en återanvändbar lösning för att hålla din askdammsugare i optimalt skick. Detta filter är designat för enkel rengöring och långvarig användning, vilket sparar pengar och minskar avfall. Perfekt för de som kontinuerligt använder sin askdammsugare och vill ha en hållbar och effektiv produkt.
 • Vaccufix “L” dammsugare batteri ej inkluderat

  Vaccufix “L” dammsugare batteri ej inkluderat
  Vaccufix L är en batterilös dammsugare som erbjuder kraftfull rengöring utan krångel med sladdar. Perfekt för smidig städning runt hemmet eller i bilen. Lätt och bärbar design gör det enkelt att nå alla hörn. Observera att batteriet säljs separat.
 • Damfilter för Våt- och Torrdammsugare modell 1820S, 2230SA

  Damfilter för Våt- och Torrdammsugare modell 1820S, 2230SA
  Støvfilter till våt- och torrdammsugare modell 1820S, 2230SA är designat för att effektivt fånga upp damm och smuts. Detta filter garanterar optimal rengöringsprestanda och hållbarhet, och är enkelt att rengöra och underhålla. En viktig tilläggsutrustning för din dammsugare för en renare miljö.
 • Förlängningsadapter till dammsugare

  Förlängningsadapter till dammsugare
  Förlängningsadapter för dammsugare är en användbar produkt som ökar räckvidden för din dammsugare. Med denna adapter kan du enkelt nå längre avstånd utan att behöva flytta dammsugaren ofta. Perfekt för stora rum eller svåråtkomliga ställen. Enkel att installera och kompatibel med de flesta dammsugarmodeller.
 • Våt- och torrdammsugare 20 liter 1 250 W - TC-VC 1820S

  Våt- och torrdammsugare 20 liter 1 250 W - TC-VC 1820S
  Våd- och torrdammsugaren TC-VC 1820S med en 20 liters kapacitet och 1.250 W är en kraftfull lösning för rengöring. Den hanterar både vätskor och torrt skräp effektivt, perfekt för hem och verkstad. Lättanvänd, med robust behållare, gör den till en pålitlig följeslagare för alla städuppgifter.
 • GROVDAMMSUGARE GAS 55 M AFC Beijerbygg Byggmaterial

  GROVDAMMSUGARE GAS 55 M AFC Beijerbygg Byggmaterial
  Mångsidig våt-/torrdammsugare med automatisk filterrengöring och stor behållarvolym
 • Filter till Askdammsugare POWX3000B

  Filter till Askdammsugare POWX3000B
  Filter till Asksugaren POWX3000B är ett högkvalitativt reservfilter designat för att effektivt fånga upp aska och fina partiklar. Detta slitstarka filter garanterar en ren och säker användning av din asksugare, vilket gör rengöringen av eldstäder, grillar och vedspisar enklare och mer hygienisk.
 • Dammpåse 30 liter för våt- och torrdammsugare 2230SA, 5 st.

  Dammpåse 30 liter för våt- och torrdammsugare 2230SA, 5 st.
  Støvpose 30 liter till våt- och torrdammsugare 2230SA, 5-pack. Dessa dammsugarpåsar är designade för att passa perfekt till din 2230SA dammsugare, erbjuder effektiv filtrering för både våt- och torrrengöring. Förpackningen innehåller 5 stycken påsar, säkerställer långvarig användning och håller ditt hem rent och dammfritt.
 • Delfin DM3 industridammsugare H med föreseparator

  Delfin DM3 industridammsugare H med föreseparator
  Delfin DM3 industristøvsuger H med forseparator är en kraftfull dammsugare designad för industriellt bruk. Den är utrustad med en förseparator som effektivt fångar upp och isolerar stora mängder damm och avfall, vilket säkerställer hög prestanda och lång livslängd för maskinen. Idealisk för krävande miljöer.
 • Askdammsugare 20 liter - 1600W

  Askdammsugare 20 liter - 1600W
  Askesugern med 20 liters kapacitet och 1600W motor är den perfekta lösningen för effektiv rengöring av din kamin, grill eller vedspis. Den kraftfulla sugkraften och den stora behållaren säkerställer att alla askrester samlas upp snabbt och smidigt, vilket gör städningen enklare än någonsin.
 • NTS30L Smart Dammsugare Holzmann

  NTS30L Smart Dammsugare Holzmann
  NTS30L Smart Støvsuger från Holzmann är en högeffektiv, mångsidig dammsugare designad för att hålla ditt arbetsområde rent. Med sin kraftfulla sugförmåga och slitstarka konstruktion är den perfekt för både hemmabruk och professionella miljöer. Enheten är lätt att hantera och har smarta funktioner för enkel användning.
 • Starmix dammsugare ISC 1625 L

  Starmix dammsugare ISC 1625 L
  Starmix støvsuger ISC 1625 L är en kraftfull dammsugare designad för professionellt bruk. Den hanterar både torrt och vått material effektivt, har en hög sugeffekt och en robust konstruktion. Dessutom är den utrustad med ett innovativt filtersystem som säkerställer ren luft och ständig prestanda. Idealisk för verkstäder och industri.
 • Våt- och torrdammsugare 30 liter 1.500 W - TC-VC 1930 S

  Våt- och torrdammsugare 30 liter 1.500 W - TC-VC 1930 S
  Våd- och torrstøvsugaren TC-VC 1930 S på 30 liter med 1.500 W är ett kraftfullt hjälpmedel för rengöring av både flytande och torra material. Den robusta konstruktionen och den stora kapaciteten gör den idealisk för användning i garage, verkstäder och hemmet. Effektiv och mångsidig rengöring.
 • Delfin industridammsugare 202 DS Longopac H

  Delfin industridammsugare 202 DS Longopac H
  Delfin industristøvsuger 202 DS Longopac H erbjuder högeffektiv städning för industriellt bruk. Dess starka sugförmåga och hållbara design gör den idealisk för tuffa miljöer. Utrustad med Longopac-systemet, underlättar den säker avfallshantering och ökar hygien. Perfekt lösning för industriella rengöringsbehov.
 • Dammsugare våt/torr 1200 Watt 20 Liter

  Dammsugare våt/torr 1200 Watt 20 Liter
  Denna 1200 watt våt/torr-støvsuger har en 20-liters kapacitet och är perfekt för att rengöra både flytande spill och torrt skräp. Den kraftfulla sugeffekten och den robusta konstruktionen gör den idealisk för både hemmabruk och i verkstäder. Lätt att använda och effektiv för alla städuppgifter.
 • Dammpåsefilter 25 l (5 st.), tillbehör till våt-/torrdammsugare

  Dammpåsefilter 25 l (5 st.), tillbehör till våt-/torrdammsugare
  Støvposefilter 25 l (5 st.), tillbehör till våt-/torrdammsugare. Dessa högkvalitativa stövposefilter hjälper till att hålla din dammsugare i toppskick, perfekt för både våt och torr användning. Paketet inkluderar fem 25 liters påsar, designade för att fånga upp och behålla damm och smuts effektivt.
 • Dammsugare våt/torr 2x1200 watt

  Dammsugare våt/torr 2x1200 watt
  Støvsuger våd/tør med dubbel kraft på 2400 watt. Perfekt för både torrt skräp och vått spill. Denna flexibla och mångsidiga produkt är idealisk för rengöring av hemmet, verkstaden eller bilen. Med sin kraftfulla sugförmåga och robusta design blir städningen effektiv och enkel.
 • Lövblåsare/Dammsugare 3300 W

  Lövblåsare/Dammsugare 3300 W
  Denna kraftfulla lövblåsare och dammsugare på 3300 W är perfekt för att hålla din trädgård ren och snygg. Med sin höga effekt och mångsidighet kan du enkelt byta mellan att blåsa bort löv och suga upp dem, vilket gör ditt trädgårdsarbete både effektivt och mindre tidskrävande.
 • GROVDAMMSUGARE GAS35 M AFC Beijerbygg Byggmaterial

  GROVDAMMSUGARE GAS35 M AFC Beijerbygg Byggmaterial
  Mångsidig våt-/torrdammsugare med automatisk filterrengöring
 • Askdammsugare 20L - 1800W

  Askdammsugare 20L - 1800W
  Askesuger på 20 liter med 1800 watt är det perfekta verktyget för att enkelt rengöra aska från öppna spisar, pelletpannor och grillar. Den kraftfulla sugfunktionen och den stora kapaciteten säkerställer en effektiv och snabb städning utan spill. Idealisk för alla som söker en praktisk lösning på askhantering.
 • Våt- och torrdammsugare 20 V 20 L UTAN BATTERI

  Våt- och torrdammsugare 20 V 20 L UTAN BATTERI
  Våd- och torrdammsugaren 20 V 20 L utan batteri är en mångsidig rengöringslösning för såväl våta som torra ytor. Med en kapacitet på 20 liter passar den perfekt för både hemmet och verkstaden. Observera att batteri inte inkluderas, vilket gör det nödvändigt att köpa det separat.
 • Askdammsugare 15 liter 1000 watt

  Askdammsugare 15 liter 1000 watt
  Askestøvsugaren på 15 liter och 1000 watt är ett effektivt verktyg för att rengöra kaminer, grillar och öppna spisar. Den har en kraftfull sugförmåga som enkelt tar upp aska utan att sprida den i luften, vilket gör städningen snabb och enkel. Perfekt för de som uppskattar renlighet.
 • Våt-/Torrdammsugare 25L Solo 2x18V - TE-VC 36/25 Li S

  Våt-/Torrdammsugare 25L Solo 2x18V - TE-VC 36/25 Li S
  Våd/Tørstøvsuger 25L Solo 2x18V - TE-VC 36/25 Li S är en mångsidig städlösning som klarar både våta och torra miljöer. Med 25 liters kapacitet och drivs av två 18V batterier, erbjuder den kraftfull sugförmåga för effektiv rengöring. Perfekt för stora ytor och svåra spill.
 • Starmix dammsugare BATRIX L

  Starmix dammsugare BATRIX L
  Starmix støvsuger BATRIX L är en kraftfull och effektiv lösning för rengöring. Med sin avancerade teknik och hög sugeffekt rengör den snabbt och enkelt olika ytor. Dess kompakta design och lätta vikt gör den enkel att använda och förvara. Perfekt för hemmet eller kontoret.
 • Dammsugarefilter M PLUS till Starmix ISC/ISP

  Dammsugarefilter M PLUS till Starmix ISC/ISP
  Støvsugerfilter M PLUS för Starmix ISC/ISP är utformat för optimal filtrering. Detta högkvalitativa filter fångar upp även de minsta dammpartiklarna, vilket gör din städmiljö sundare och renare. Perfekt för användning i både hem och professionella miljöer där renlighet är av yttersta vikt.
 • Filter till askdammsugare POWDP6020

  Filter till askdammsugare POWDP6020
  Filter till askesugare POWDP6020 är ett högkvalitativt ersättningsfilter designat för att förbättra din askesugares prestanda. Det fångar effektivt upp aska och partiklar, vilket säkerställer renare luft och en mer effektiv rengöringsprocess. Perfekt för regelbunden underhåll av din askesugare.
 • Våt och torr dammsugare 15 liter 1000 watt

  Våt och torr dammsugare 15 liter 1000 watt
  Denna kraftfulla våt och torr dammsugare på 15 liter och 1000 watt är designad för att hantera både flytande spill och torrt skräp. Idealisk för användning i hemmet, verkstaden eller garaget för att hålla din arbetsplats ren och städad.
 • Dammsugarefilter till Starmix GS 2078/GS 3078 kombisugare

  Dammsugarefilter till Starmix GS 2078/GS 3078 kombisugare
  Støvsugerfilter till Starmix GS 2078/GS 3078 kombisugare är en högkvalitativ reservdel som säkerställer effektiv dammuppsamling och ren luft. Filterets hållbara material garanterar lång livslängd och optimal prestanda för din dammsugare. Perfekt för hemmet eller professionellt bruk, detta filter håller din arbetsmiljö ren och fräsch.
 • GROVDAMMSUGARE MULTI II 22EU NILFISK Beijerbygg Byggmaterial

  GROVDAMMSUGARE MULTI II 22EU NILFISK Beijerbygg Byggmaterial
  Grovdammsugare Multi II.
 • Kraftig H industri dammsugare DM3 H

  Kraftig H industri dammsugare DM3 H
  Kraftig H industristøvsugare DM3 H är avsedd för krävande industriapplikationer. Med robust konstruktion och effektiv filtrering klarar den även av farligt damm. Dess mångsidighet och hållbarhet gör den idealisk för kontinuerlig användning i tuffa miljöer, säkerställande ren och hälsosam arbetsplats.
 • Förlängarslang 36 mm/3 m, tillbehör till våt-/torrdammsugare

  Förlängarslang 36 mm/3 m, tillbehör till våt-/torrdammsugare
  Förlängningsslang 36 mm/3 m, tillbehör till våt-/torrdammsugare. Passar perfekt för att utöka räckvidden när du rengör på svåråtkomliga ställen. Tillverkad av slitstarkt material för långvarig användning. Ett måste för alla som vill maximera effektiviteten och bekvämligheten med sin våt-/torrdammsugare.
 • Askdammsugare 20 liter UTAN batteri

  Askdammsugare 20 liter UTAN batteri
  Askestøvsugaren på 20 liter är designad för att effektivt suga upp aska och mindre skräp från eldstäder, grillar och pannor. Observera att denna modell säljs utan batteri, vilket gör den idealisk för dem som redan har kompatibla batterier. Perfekt för enkel och ren hantering av aska.
 • GROVDAMMSUGARE BUDDY II 18 INOX NILFISK Beijerbygg Byggmaterial

  GROVDAMMSUGARE BUDDY II 18 INOX NILFISK Beijerbygg Byggmaterial
  INOX NILFISK
 • Våt- och torrdammsugare AUTO START/STOP

  Våt- och torrdammsugare AUTO START/STOP
  Våd och torr dammsugare med AUTO START/STOP-funktion är en mångsidig enhet som enkelt hanterar både våta spill och torrt damm. Med automatisk start/stopp-funktion aktiveras maskinen automatiskt, vilket gör den idealisk för effektiv städning. Perfekt för hem, garage eller verkstad.
 • HEPA 13-filter för dammsugare Dry ECO

  HEPA 13-filter för dammsugare Dry ECO
  HEPA 13-filter för dammsugare Dry ECO är av hög kvalitet och utformade för att fånga upp till 99,95 % av alla partiklar. Detta gör ditt hem renare och mer allergivänligt genom att effektivt eliminera damm, pollen och andra luftburna föroreningar. Idealiskt för dem som söker ett hälsosammare inomhusklimat.
ilead