Lasermätare

Populärt inom lasermätare

 • Beiter BART-3DG II Multikorslaser

  Beiter BART-3DG II Multikorslaser
  Multikorslaser som projicerar tre stycken 360° gröna självnivellerande linjer. Två vertikala och en horisontell. Multikorslasern har ett arbetsintervall på upp till 40 meter med en noggranhet på ± 4 mm.
 • Avståndsmätare ultraljud

  Avståndsmätare ultraljud
 • Prexiso P50 Avståndsmätare

  Prexiso P50 Avståndsmätare
  Avståndsmätare som mäter upp till 50 meter med en noggrannhet på ±2 mm. Avståndsmätaren kan addera mätvärden, räkna ut areor och volymer samt Pythagoras sats.
 • Milwaukee LDM 100 Avståndsmätare

  Milwaukee LDM 100 Avståndsmätare
  Avståndsmätare för mätningar upp till 100 meter med en noggrannhet på ± 1,5. Utrustad med en stor och lättläst 3-raders-LCD-display som har extra bakgrundsljus vid behov.

Fler tips på lasermätare

 • Bosch GCL 2-50 CG Korslaser grön, med L-BOXX, utan batteri & laddare

  Bosch GCL 2-50 CG Korslaser grön, med L-BOXX, utan batteri & laddare
  Korslaser med gröna horisontella och vertikala laserlinjer för maximal synlighet. Arbetsintervall upp till 20 m med nivelleringsnoggrannhet på ± 0,3 mm/m.
 • Hultafors HXLG-S Korslaser med grön laserstråle

  Hultafors HXLG-S Korslaser med grön laserstråle
  Korslaser med grön laserstråle och hög noggrannhet. Grön laser har upp till fyra gånger bättre synlighet än röd och ger exakt och snabb avläsning.
 • PLS HVR 505R Rotationslaser med röd laser

  PLS HVR 505R Rotationslaser med röd laser
  Robust rotationslaser som projicerar två röda självnivellerande linjer i 4 rotationshastigheter och scannar vinklar 0, 10, 45, 90, och 180° Självnivellerande och avsedd för de flesta horisontella och vertikala applikationer.
 • Stabila LAX 300 Korslaser med tillbehör

  Stabila LAX 300 Korslaser med tillbehör
  Korslaser med horisontell och vertikal linje, samt två punkter (upp/ner). Modellen är självnivellerande och levereras som paket med tillhörande måltavla, bältesväska, väggfäste samt batterier.
 • Bosch GLL 3-80 C Korslaser med 2,0Ah batteri och laddare

  Bosch GLL 3-80 C Korslaser med 2,0Ah batteri och laddare
  Självnivellerande korslaser med 3 x 360°-linjer som ger hög arbetseffektivitet och samtidig prestanda på horisontella och vertikala nivelleringsapplikationer i hela rummet. Utrustad med CAL Guard-övervakning och Bluetooth®.
 • STANLEY Cubix Set Korslaserpaket med röd laser, stativ & väska

  STANLEY Cubix Set Korslaserpaket med röd laser, stativ & väska
  Korslaserpaket med korslaser som har 16 meters räckvidd och noggrannhet på +/- 6mm @10 M. Projicerar 1 horisontell och 1 vertikal linje för att skapa en krysslinje. Grön laserstråle ger ett utökat arbetsområde och bättre synlighet.
 • STANLEY RLD400-G Lasermottagare för grön rotationslaser

  STANLEY RLD400-G Lasermottagare för grön rotationslaser
  Detektor för rotationslaser med grön stråle. Räckvidd/arbetsområde: 600m (diameter).
 • PLS 6G SYS Korslaser grön, med lasermottagare och tillbehör

  PLS 6G SYS Korslaser grön, med lasermottagare och tillbehör
  Sexpunkts-korslaser med grön laserstråle. Modellen har en horisontell svepvinkel i 180°, vertikal svepvinkel 130° och punktlaserriktning 90° upp, ned, vänster och höger.
 • Leica Disto D2 Avståndsmätare med Bluetooth

  Leica Disto D2 Avståndsmätare med Bluetooth
  Avståndsmätare med bluetooth som sparar upp till 10 mätningar i minnet, räknar ut areor och volymer samt Pythagoras sats. Med appen Leica Disto Sketch kan mätningar läggas till direkt i ett digitalfoto eller i ett rutnät i en surfplatta eller smartphone. Mäter upp till 100 meter med en noggrannhet på ±1,5 mm.
 • Dewalt DCE0825D1G Korslaser

  Dewalt DCE0825D1G Korslaser
  Multifunktionell korslaser på 10,8V med grön laser som projicerar korsade linjer samt 5 punkter. Utrustad med integrerat magnetiskt fäste för mångsidighet och flexibilitet.
 • Leica CLA Rotationslaser med CLX 250

  Leica CLA Rotationslaser med CLX 250
  En användarvänlig, horisontell rotationslaser som lämpar sig särskilt för effektivt arbete med ramper och uppfarter med manuell lutningsfunktion, lutningsinhämtning och låsning av lutning. Med ett lutningsintervall på ±15%, inställbar rotationshastighet och arbetsdiameter på 1350 m.
 • STANLEY SLL360 Korslaser med röd laser

  STANLEY SLL360 Korslaser med röd laser
  Korslaser med räckvidd på 20 m. Självnivellerande +/-4°. IP50-klassad för att klara damm. Pendellås för säker transport. Kan monteras på standardtillbehör (1/4). Passar för inomhusbruk. Noggrannhet +/- 4mm @10 M.
 • Topcon RL-200 2S Rotationslaserpaket

  Topcon RL-200 2S Rotationslaserpaket
  Självnivellerande bygglaser med digital inmatning av eventuellt fall upp till 25% och fjärrkontroll. Mycket lång drifttid upp till 100 timmar. Räckvidd upp till 1100 meters arbetsdiameter.
 • Topcon RL-SV2S Rotationslaserpaket

  Topcon RL-SV2S Rotationslaserpaket
  Självnivellerande bygglaser med digital inmatning av eventuellt fall upp till 15% och fjärrkontroll. Går även att lägga ned för vertikal linjelaser. Arbetsområde upp till 800 meter. Tålig konstruktion med två robusta handtag.
 • Bosch GLM 50 C Avståndsmätare

  Bosch GLM 50 C Avståndsmätare
  Avståndsmätare med Bluetooth, vilket innebär att du kan föra över mätvärden trådlöst direkt till din surfplatta eller smartphone. Avståndsmätaren mäter upp till 50 meter med en noggrannhet på ±1,5 mm. Avståndsmätaren har även inbyggd lutningssensor hela vägen runt, dvs 360°
 • STANLEY 360 Set Korslaserpaket med röd laser, stativ & väska

  STANLEY 360 Set Korslaserpaket med röd laser, stativ & väska
  Röd punktlaser med räckvidd på 20 meter. Noggrannhet på +/- 4mm @10 M. Projicerar 1 x 360° horisontell linje och en vertikal linje.
 • Leica Lino L2G-1 Korslaser

  Leica Lino L2G-1 Korslaser
  Leica Lino L2G-1 är en korslaser med en synlighet på upp till 35 meter och ett självnivelleringsområde på ± 4°. Den ställer in en horisontell linje samt en vertikal linje automatiskt. Lodlinjen går hela vägen ovanför instrumentet och horisontallinjen går hela vägen ut åt sidorna, alltså mer än 180°.
 • STANLEY RL600LR Rotationslaser med röd laser

  STANLEY RL600LR Rotationslaser med röd laser
  Räckvidd och arbetsområde 60 meter, 400 meter med lasermottagare. Upp till 40 timmars driftstid. Projicerar 1 x 360° laserstråle (en rotationspunkt) med lod upp. Kan användas både inom - och utomhus. Flera scanningsfunktioner (10, 45, 90º). Tilt-läge. 5/8 gänga för montering på trefot. Robust och gummibelagt handtag för extra hållbarhet. Drivs av internt Li-Ion batteri.
 • STANLEY RLD400-G Lasermottagare för grön rotationslaser

  STANLEY RLD400-G Lasermottagare för grön rotationslaser
  Detektor för rotationslaser med grön stråle. Räckvidd/arbetsområde: 600m (diameter).
 • LASERAVSTÅNDSMÄTARE GLM 40

  LASERAVSTÅNDSMÄTARE GLM 40
  Alla relevanta funktioner i kompakt design
 • Dewalt DCE0825D1G Korslaser

  Dewalt DCE0825D1G Korslaser
  Multifunktionell korslaser på 10,8V med grön laser som projicerar korsade linjer samt 5 punkter. Utrustad med integrerat magnetiskt fäste för mångsidighet och flexibilitet.
 • Leica Rugby 610 Rotationslaserpaket

  Leica Rugby 610 Rotationslaserpaket
  Självnivellerande rotationslaser med synlig röd laserstråle för horisontell avvägning. En knapp, enkel att handha! Arbetsdiameter på 1100 m.
 • Nedo Primus2 H2N Rotationslaserpaket

  Nedo Primus2 H2N Rotationslaserpaket
  Digital tvåfallslaser för horisontella applikationer. Lasermottagaren har en stor display som visar lutning, rotationshastighet, laserns batterinivå etc. Den klarar att lägga fall på upp till 10%! Arbetsdiameter på 700 m.
 • Korslaser

  Korslaser
 • Leica Rugby 640 Rotationslaser

  Leica Rugby 640 Rotationslaser
  Självnivellerande bygglaser med synlig röd laserstråle för horisontal och vertikal avvägning samt lodpunkt. Inställbar rotationshastighet och valbara scanningslägen. Arbetsdiameter på 1100 m.
 • Leica D810 + FTA360 + TRI 70 Avståndsmätarepaket

  Leica D810 + FTA360 + TRI 70 Avståndsmätarepaket
  Paket från Leica innehållande avståndsmätaren D810, lutningsadaptern FTA360 och stativet TRI 70. Praktiskt paket med allt du behöver! Levereras komplett med väska.
 • Hultafors HXL Korslaser med röd laserstråle

  Hultafors HXL Korslaser med röd laserstråle
  Smidig och lätthanterlig krysslaser med hög noggrannhet. De noggranna ljusstarka linjerna ger exakt och snabb avläsning vid nivellering vid tex. kakelsättning, tapetsering eller hängning av skåp.
 • STANLEY TLM65 Avståndsmätare

  STANLEY TLM65 Avståndsmätare
  Avståndsmätare med 20 meters arbetsområde. Mätaren ger er avstånd, area och volym beräkningar.
 • Leica Disto X3 Avståndsmätare med Bluetooth

  Leica Disto X3 Avståndsmätare med Bluetooth
  En avståndsmätare från Leica med Bluetooth i en tålig och vattentät konstruktion. Utrustad med färgskärm och digital målsökare som direkt hittar mätpunkter som du ser direkt i displayen. Avståndsmätaren mäter upp till 150 meter med en noggrannhet på ±1 mm. Självklart mäter även denna avståndsmätare area, ytor, volymer, pythagoras mm.
 • Dewalt DW088K Korslaser

  Dewalt DW088K Korslaser
  Dewalt krysslaser, självnivellerande krysslinjelaser är exakt till +/-0,3 mm/m i nivellerande användning. Perfekt för er som jobbar med inntertak, mycket bra för detta.
 • Stabila LD 520 Avståndsmätare med Bluetooth

  Stabila LD 520 Avståndsmätare med Bluetooth
  Avståndsmätare för mätning utomhus upp till 200 meter med 4 x zoom. Med inbyggd bluetooth som möjliggör överföring av data till en smartphone eller surfplatta. Mätområde: 0.05 m - 200 m, skyddsklass IP54 och passar på stativ (1/4-gänga).
 • Leica Rugby 610 Rotationslaser

  Leica Rugby 610 Rotationslaser
  Rotationslaser för horisontell avvägning med synlig laserstråle. Rugby 610 har bara en knapp, slå på instrumentet så ställer den automatiskt in sig i våg.
 • STANLEY Cubix Korslaser med grön laser

  STANLEY Cubix Korslaser med grön laser
  Korslaser med noggrannhet på +/- 6mm @10 M och räckvidd på 16 meter. Projicerar en horisontell och en vertikal linje för att skapa en krysslinje. Grön laserstråle ger ett utökat arbetsområde och bättre synlighet. Kan vändas på rygg för att projicera för att användas vid takmontage.
 • Milwaukee LDM 30 Avståndsmätare

  Milwaukee LDM 30 Avståndsmätare
  Avståndsmätare som uför enkla och kontinuerliga mätningar upp till 30 meter med en noggrannhet på ± 2. Utrustad med en 3-raders-LCD-display med automatiskt vitt bakgrundsljus.
 • Makita LD030P Avståndsmätare

  Makita LD030P Avståndsmätare
  Avståndsmätare som är liten och behändig, som lämpar sig för precisionsmätningar upp till 30 meter och med en noggrannhet på ±2,0 mm.
 • Flex ADM 30 Avståndsmätare

  Flex ADM 30 Avståndsmätare
  Ultratunn avståndsmätare i fickformat som mäter upp till 30 meter med en noggrannhet på ±3 mm. Rikta med laserpunkten, tryck på knappen, sedan är det bara att läsa av avståndet i digitala siffror. Avståndsmätaren kan mäta avstånd samt räkna ut areor.
 • Bosch GCL 2-50 CG Korslaser grön, med L-BOXX och tillbehör, utan batteri och laddare

  Bosch GCL 2-50 CG Korslaser grön, med L-BOXX och tillbehör, utan batteri och laddare
  Korslaser med gröna horisontella och vertikala laserlinjer för maximal synlighet. Arbetsintervall upp till 20 m med nivelleringsnoggrannhet på ± 0,3 mm/m.
 • Leica Lino L4P1 Multikorslaser

  Leica Lino L4P1 Multikorslaser
  Multikorslaser som projicerar 180° vertikala och horisontella linjer samt en lodpunkt rakt ned under instrumentet. Utrustad med 360° roterande bas för snabb 90° utsättning.
 • STANLEY Cubix Korslaser med röd laser

  STANLEY Cubix Korslaser med röd laser
  Korslaser med 12 meters räckvidd och pendellås för säker transport. Noggrannhet +/- 6mm @10 M. Projicerar en horisontell och en vertikal linje för att skapa en krysslinje. Kan vändas på rygg för att projicera för att användas vid takmontage. Drivs av 2 x AA-batterier.
 • STANLEY FMHT77598-1 FatMax Korslaser med grön laser

  STANLEY FMHT77598-1 FatMax Korslaser med grön laser
  Korslaser med räckvidd på 30 meter (linje), 45 meter (punkter) eller 50 meter med lasermottagare. Noggrannhet +/- 3 mm på 10 m. Grön laserstråle ger ett utökat arbetsområde och bättre synlighet. Visar laserstrålen neråt med ökad styrka vilket gör det enklare när man skall mäta upp väggskenor. Pendellås för säker transport.
 • Bosch GLM 120 C Avståndsmätare med stativ

  Bosch GLM 120 C Avståndsmätare med stativ
  Avståndsmätare som mäter upp till 120 meter med en noggrannhet på ±1,5 mm. Avståndsmätaren är utrustad med en kamera med 5 megapixel och har integrerad zoom.
 • STANLEY FMHT1-77415 FatMax Korslaser med röd laser

  STANLEY FMHT1-77415 FatMax Korslaser med röd laser
  Korslaser som visar laserstrålen neråt med ökad styrka vilket gör det enklare när man skall mäta upp väggskenor. Magnetisk botten - vilket gör att den kan bli monterad direkt på en metallspår för att säkerställa korrekta mätningar överallt.
 • Bosch GLL 3-80 CG Korslaser grön, med L-BOXX och tillbehör, utan batteri och laddare

  Bosch GLL 3-80 CG Korslaser grön, med L-BOXX och tillbehör, utan batteri och laddare
  Självnivellerande korslaser med 3 x 360°-linjer som ger hög arbetseffektivitet och samtidig prestanda på horisontella och vertikala nivelleringsapplikationer i hela rummet. Utrustad med CAL Guard-övervakning och Bluetooth®.
 • Avståndsmätare

  Avståndsmätare
 • Nedo LINUS1 H Rotationslaser

  Nedo LINUS1 H Rotationslaser
  Extremt robust, helautomatisk och universell rotationslaser för nivellering. Elektriska servomotorer säkerställer exakt justering av horisontala 360 ° laserlinjen inom självnivelleringsintervall på ± 5 °.
 • Nedo SIRIUS 1 HV Rotationslaserpaket

  Nedo SIRIUS 1 HV Rotationslaserpaket
  Rotationslaser för horisontella och vertikala applikationer. Komplett planlaserpaket färdigt att köra igång med stativ, sticka och lasermottagare. Levereras i transportväska med fjärrkontroll, laddare och laddbara batterier!
 • STANLEY TLM165SI Avståndsmätare

  STANLEY TLM165SI Avståndsmätare
  Avståndsmätare med räckvidd på 100 meter. Utrustad med ergonomiskt hölje, övergjutet hus som tål vatten och smuts enligt IP54 och multifunktionellt ändstycke.
 • PLS 180G KIT Korslaser grön, med tillbehör

  PLS 180G KIT Korslaser grön, med tillbehör
  Självutjämnande korslinjelaser med medföljande tillbehörspaket. Svepvinkel horisontell ≤ 180° och vertikal ≤ 130°. Batteriets livslängd är över tre timmar vid kontinuerlig användning.
 • PLS HV2R Z Rotationslaser röd

  PLS HV2R Z Rotationslaser röd
  Röd roterande laser för byggarbetsplatsen. Vågrät och lodrät laseraxel med arbetsområde ≤ 30 m och noggranhet ≤ 2,2 mm på 30 m.
 • Bosch GRL 400 H Rotationslaser

  Bosch GRL 400 H Rotationslaser
  Självnivellerande rotationslaser med synlig röd laserstråle för horisontal användning. Låg räckvidd med mottagare på upp till 400 meter.
 • Makita SKR200Z Rotationslaser

  Makita SKR200Z Rotationslaser
  En rotationslaser med horisontal och vertikal självnivellering. Rotationslasern har en räckvidd på 200 meter och är utrustad med en skyddskonstruktion för huvudet.
 • Bosch GLL 3-80 Korslaser med alkaliska batterier

  Bosch GLL 3-80 Korslaser med alkaliska batterier
  Självnivellerande korslaser med 3 x 360°-linjer som ger hög arbetseffektivitet och samtidig prestanda på horisontella och vertikala nivelleringsapplikationer i hela rummet.
ileadilead