Lasermätare

Populärt inom lasermätare

 • Makita SK106DZ Korslaser röd, utan batteri och laddare

  Makita SK106DZ Korslaser röd, utan batteri och laddare
  En 12 V självjusterande kors- och punktlaser med röda vertikala och horisontella linjer, individuellt eller i kombination. Korslasern har en noggrannhet på ± 3 mm/10 m och drifttid på upp till 40 timmar. Levereras utan batteri och laddare.
 • Beiter BART-3DG II Multikorslaser

  Beiter BART-3DG II Multikorslaser
  Multikorslaser som projicerar tre stycken 360° gröna självnivellerande linjer. Två vertikala och en horisontell. Multikorslasern har ett arbetsintervall på upp till 40 meter med en noggranhet på ± 4 mm.
 • STANLEY SLL360 Korslaser med röd laser

  STANLEY SLL360 Korslaser med röd laser
  Korslaser med räckvidd på 20 m. Självnivellerande +/-4°. IP50-klassad för att klara damm. Pendellås för säker transport. Kan monteras på standardtillbehör (1/4). Passar för inomhusbruk. Noggrannhet +/- 4mm @10 M.
 • Avståndsmätare ultraljud

  Avståndsmätare ultraljud

Fler tips på lasermätare

 • Stabila LAR 160 Rotationslaserpaket 5 delar, med röd laser, mottagare, väska & tillbehör

  Stabila LAR 160 Rotationslaserpaket 5 delar, med röd laser, mottagare, väska & tillbehör
  Rotationslaserpaket med rotationslaser, lasermottagare, laserglasögon och väska. LAR 160 är en kraftfull rotationslaser som är IP65-klassad, genomtänkt och lättanvänd samt har hög precision.
 • STANLEY FMHT1-77416 FatMax Korslaser med röd laser

  STANLEY FMHT1-77416 FatMax Korslaser med röd laser
  Korslaser med röd laser och räckvidd på 20 meter – upp till 50 m med lasermotagare. Magnetisk bas – kan monteras direkt på metallspår för att försäkra att det blir korrekta beräkningar runt om. Extra pulseringsfunktion gör att enheten kan användas utomhus med lasermottagare.
 • Leica Disto X4 Avståndsmätare med Bluetooth

  Leica Disto X4 Avståndsmätare med Bluetooth
  Avståndsmätare från Leica med Bluetooth i en robust vattentät konstruktion. Mäter upp till 150 meter med en noggrannhet på ± 1.0 mm.
 • STANLEY TLM330 Avståndsmätare

  STANLEY TLM330 Avståndsmätare
  Avståndsmätare med noggrannhet +/- 1,5mm @ 10M och räckvidd på 60 meter. Ger avstånd, area och volymberäkningar. Kan indirekt mäta höjd med hjälp av Pythagoras sats.
 • Makita LD080PI Avståndsmätare

  Makita LD080PI Avståndsmätare
  En avståndsmätare för mätningar på upp till 80 meters avstånd. Kan vinklas 360° och lagra upp till 20 mätningar. Lämpar sig för precisionsmätning på svåråtkomliga ställen och kanter.
 • Dewalt DCE0811D1G Korslaser

  Dewalt DCE0811D1G Korslaser
  Korslaser på 10,8V med grön laserstråle. Två stycken 360° självnivellerande linjer, horisontell och vertikal. Arbetsintervall upp till 30m med noggrannhet på ± 3mm.
 • PLS HV2G SYS Rotationslaser grön, med lasermottagare

  PLS HV2G SYS Rotationslaser grön, med lasermottagare
  Grön roterande laser som är konstruerad för byggarbetsplatsen. Medföljande tillbehörspaket i sju delar med bland annat PLS XLD roterande laserdetektor.
 • STANLEY FMHT77586-1 FatMax Korslaser med grön laser

  STANLEY FMHT77586-1 FatMax Korslaser med grön laser
  Korslaser med räckvidd 20 m – upp till 50 m med lasermottagare. Noggrannhet +/- 3mm @ 10m. Projicerar 1 horisontell och 1 vertikal linje för att skapa en krysslinje. Grön laserstråle ger ett utökat arbetsområde och bättre synlighet. Pulseringsfunktion för användning med lasermottagare, då upp till 50 meter. Pendellås för säker transport. Drivs av 4 x AA-batterier (inkluderas). Krysslinjefunktionen ger en 150° ljusspridning vilket gör att den täcker ett rymligt område på kort tid.
 • STANLEY Cross 90 Korslaser med röd laser

  STANLEY Cross 90 Korslaser med röd laser
  Korslaser med räckvidd på 12 meter. Självnivellerande +/-4°. Projicerar en horisontell och en vertikal linje för att skapa en krysslinje + en 90° vertikal stråle Kan vändas på rygg för att projicera för att användas vid takmontage. IP50 klassad för att klara damm. Pendellås för säker transport
 • Makita SK106GDZ Korslaser grön, utan batteri och laddare

  Makita SK106GDZ Korslaser grön, utan batteri och laddare
  En 12 V självjusterande kors- och punktlaser med en noggrannhet på ± 3 mm/10 m och drifttid på upp till 40 timmar. Levereras utan batteri och laddare.
 • Topcon RL-200 2S Rotationslaser

  Topcon RL-200 2S Rotationslaser
  Självnivellerande bygglaser med digital inmatning av eventuellt fall upp till 25% och fjärrkontroll. Mycket lång drifttid upp till 100 timmar. Räckvidd upp till 1100 meters arbetsdiameter.
 • Geo Fennel Geo6X SP Korslaser med grön laserstråle

  Geo Fennel Geo6X SP Korslaser med grön laserstråle
  Korslaser med tre 360 graders laserlinjer som ger sex laserkryss genom att linjerna korsar varandra i 90° mot vägg, tak och golv. Arbetsintervall på 80 meter, eller 140 meter med lasermottagare. Självnivellerande upp till 3°.
 • Nedo Primus2 HVA Rotationslaser med mottagare

  Nedo Primus2 HVA Rotationslaser med mottagare
  En helautomatisk rotationslaser med mottagare. Med ett arbetsområde på 500 meter för horisontella och vertikala applikationer. Noggrannhet på ±1,5 mm och försedd med en stor och tydlig display som visar varvtal, batterinivå m.m.
 • Bosch GCL 2-50 C Korslaser röd, med L-BOXX, utan batteri & laddare

  Bosch GCL 2-50 C Korslaser röd, med L-BOXX, utan batteri & laddare
  Korslaser med horisontella och vertikala laserlinjer och två centrerade lodpunkter med optimal synlighet. Arbetsintervall upp till 20 m med nivelleringsnoggrannhet på ± 0,3 mm/m.
 • Topcon RL-200 2S Rotationslaser

  Topcon RL-200 2S Rotationslaser
  Självnivellerande bygglaser med digital inmatning av eventuellt fall upp till 25% och fjärrkontroll. Mycket lång drifttid upp till 100 timmar. Räckvidd upp till 1100 meters arbetsdiameter.
 • PLS H2 KIT Rotationslaser med lasermottagare, röd, horisontell

  PLS H2 KIT Rotationslaser med lasermottagare, röd, horisontell
  Vågrätt roterande laser med enkel enknappsmanövrering. Med tillbehörskit i fyra delar innehållandes bland annat PLS XLD laserdetektor.
 • PLS HVL 100 Multikorslaser

  PLS HVL 100 Multikorslaser
  Multikorslaser som projicerar en 360° röd självnivellerande linje och 4 st vertikala linjer samt lodpunkt. Multikorslasern har ett arbetsintervall på upp till 30 meter med en noggranhet på ± 3 mm.
 • Stabila LAX 300 Korslaser med tillbehör

  Stabila LAX 300 Korslaser med tillbehör
  Korslaser med horisontell och vertikal linje, samt två punkter (upp/ner). Modellen är självnivellerande och levereras som paket med tillhörande måltavla, bältesväska, väggfäste samt batterier.
 • Leica Lino L2P5G-1 Korslaser

  Leica Lino L2P5G-1 Korslaser
  Leica Lino L2P5G-1 är en korslaser med en synlighet på upp till 35 meter och ett självnivelleringsområde på ± 4°. Den ställer in en horisontell linje samt en vertikal linje automatiskt. Lodlinjen går hela vägen ovanför instrumentet och horisontallinjen går hela vägen ut åt sidorna, alltså mer än 180°. Korslasern har även 4 stycken laserpunkter.
 • Mäthjul

  Mäthjul
 • Stabila LD 250 BT Avståndsmätare med Bluetooth

  Stabila LD 250 BT Avståndsmätare med Bluetooth
  Avståndsmätare som är utrustad med bluetooth, för enkel mätning och dokumentering. Levereras komplett med bältesväska, handlovsrem och batterier.
 • PLS 6G SYS Korslaser grön, med lasermottagare och tillbehör

  PLS 6G SYS Korslaser grön, med lasermottagare och tillbehör
  Sexpunkts-korslaser med grön laserstråle. Modellen har en horisontell svepvinkel i 180°, vertikal svepvinkel 130° och punktlaserriktning 90° upp, ned, vänster och höger.
 • Bosch GLM 50 C Avståndsmätare

  Bosch GLM 50 C Avståndsmätare
  Avståndsmätare med Bluetooth, vilket innebär att du kan föra över mätvärden trådlöst direkt till din surfplatta eller smartphone. Avståndsmätaren mäter upp till 50 meter med en noggrannhet på ±1,5 mm. Avståndsmätaren har även inbyggd lutningssensor hela vägen runt, dvs 360°.
 • STANLEY FMHT1-77415 FatMax Korslaser med röd laser

  STANLEY FMHT1-77415 FatMax Korslaser med röd laser
  Korslaser som visar laserstrålen neråt med ökad styrka vilket gör det enklare när man skall mäta upp väggskenor. Magnetisk botten - vilket gör att den kan bli monterad direkt på en metallspår för att säkerställa korrekta mätningar överallt.
 • STANLEY SLL360 Korslaser med grön laser

  STANLEY SLL360 Korslaser med grön laser
  Korslaser med noggrannhet på +/- 4mm @10 M. Grön laserstråle ger ett utökat arbetsområde och bättre synlighet.
 • Metabo KLL 2-20 Korslaser

  Metabo KLL 2-20 Korslaser
  Korslaser med laserklass 2, synlighet inomhus på 20 meter och 20 timmars driftstid per laddning. Har en behändig och robust konstruktion med hållfast hus och softgriphölje, samt är självnivellerande med pendelteknik.
 • PLS 180R KIT Korslaser röd, med tillbehör

  PLS 180R KIT Korslaser röd, med tillbehör
  Självutjämnande korslinjelaser med medföljande tillbehörspaket. Svepvinkel horisontell ≤ 180° och vertikal ≤ 130°. Batteriets livslängd är över åtta timmar vid kontinuerlig användning.
 • STANLEY SLL360 Korslaser med röd laser

  STANLEY SLL360 Korslaser med röd laser
  Korslaser med räckvidd på 20 m. Självnivellerande +/-4°. IP50-klassad för att klara damm. Pendellås för säker transport. Kan monteras på standardtillbehör (1/4). Passar för inomhusbruk. Noggrannhet +/- 4mm @10 M.
 • Limit 360 V2 Korslaser

  Limit 360 V2 Korslaser
  Korslaser med en horisontal linje 360º runt om och två vertikala linjer som tänds 90 grader vinkelrätt till varandra. Lasern är självnivellerande med magnetisk pendeldämpning.
 • PLS 180G SYS Korslaser grön, med lasermottagare och tillbehör

  PLS 180G SYS Korslaser grön, med lasermottagare och tillbehör
  Självutjämnande korslinjelaser med medföljande tillbehörspaket. Svepvinkel horisontell ≤ 180° och vertikal ≤ 130°. Batteriets livslängd är över tre timmar vid kontinuerlig användning.
 • STANLEY Cubix Set Korslaserpaket med röd laser, stativ & väska

  STANLEY Cubix Set Korslaserpaket med röd laser, stativ & väska
  Korslaserpaket med korslaser som har 16 meters räckvidd och noggrannhet på +/- 6mm @10 M. Projicerar 1 horisontell och 1 vertikal linje för att skapa en krysslinje. Grön laserstråle ger ett utökat arbetsområde och bättre synlighet.
 • Bosch GLL 3-80 Korslaser med alkaliska batterier

  Bosch GLL 3-80 Korslaser med alkaliska batterier
  Självnivellerande korslaser med 3 x 360°-linjer som ger hög arbetseffektivitet och samtidig prestanda på horisontella och vertikala nivelleringsapplikationer i hela rummet.
 • Avståndsmätare

  Avståndsmätare
 • Korslaser

  Korslaser
 • STANLEY TLM50 Avståndsmätare

  STANLEY TLM50 Avståndsmätare
  Avståndsmätare som mäter från 0.15 till 15 meter. Med peka och klicka-teknik och endast en knapp vilket gör den enkel att använda.
 • STANLEY TLM165S Avståndsmätare

  STANLEY TLM165S Avståndsmätare
  Avståndsmätare med räckvidd på 50 meter och övergjutet hus som tål vatten och smuts enligt IP54. Utskjutande hörn. Bakgrundsbelyst, 2-radig display.
 • PLS 6R SYS Korslaser röd, med lasermottagare och tillbehör

  PLS 6R SYS Korslaser röd, med lasermottagare och tillbehör
  Sexpunkts-korslaser med medföljande tillbehörskit i åtta delar. Modellen har en horisontell svepvinkel i 180°, vertikal svepvinkel 130° och punktlaserriktning 90° upp, ned, vänster och höger.
 • PLS 6G Z Korslaser grön

  PLS 6G Z Korslaser grön
  Sexpunkts-korslaser med grön laserstråle. Modellen har en horisontell svepvinkel i 180°, vertikal svepvinkel 130° och punktlaserriktning 90° upp, ned, vänster och höger.
 • STANLEY TLM30 Avståndsmätare

  STANLEY TLM30 Avståndsmätare
  Avståndsmätare med 9 meters arbetsområde och noggranhet +/- 6 mm på 9 m. Ger distansberäkningar och har pek och klick funktion.
 • Bosch GCL 2-15 Korslaser med hård plastväska

  Bosch GCL 2-15 Korslaser med hård plastväska
  Korslaser med horisontal och vertikal nivellering samt två lodpunkter. Arbetsintervall upp till 10 m med nivelleringsnoggrannhet på ± 0,3 mm/m.
 • Stabila LAR 160 Rotationslaserpaket 7 delar, med röd laser & tillbehör

  Stabila LAR 160 Rotationslaserpaket 7 delar, med röd laser & tillbehör
  Rotationslaserpaket med rotationslaser, lasermottagare, två olika stativ, laserglasögon och väska. LAR 160 är en kraftfull rotationslaser som är IP65-klassad, genomtänkt och lättanvänd samt har hög precision.
 • Hultafors HDL 20 Avståndsmätare

  Hultafors HDL 20 Avståndsmätare
  Avståndsmätare med ett mätområde på upp till 20 meter. Lasern har en kompakt och lätthanterlig storlek, vilket gör att den är enkel att bära med sig i fickan.
 • Nedo LINUS1 HV Rotationslaser

  Nedo LINUS1 HV Rotationslaser
  Nedo LINUS1 HV är en extremt robust, helautomatisk och universell rotationslaser för nivellering. Lasern kombinerar en horisontell 360 ° laserlinje med fyra individuellt omkopplingsbara vertikala laserlinjer anordnade vid 90 ° vinkel mot varandra.
 • LASERAVSTÅNDSMÄTARE GLM 120C M

  LASERAVSTÅNDSMÄTARE GLM 120C M
  BT 150
 • Nedo SIRIUS 1 HV Rotationslaser med grön laserstråle

  Nedo SIRIUS 1 HV Rotationslaser med grön laserstråle
  En helautomatisk roterande laser för horisontella och vertikala applikationer. Med grön laserstråle i klass 3R samt en stor och tydlig display som visar rotationshastighet, batterinivå etc.
 • Hultafors HXL Korslaser med röd laserstråle

  Hultafors HXL Korslaser med röd laserstråle
  Smidig och lätthanterlig krysslaser med hög noggrannhet. De noggranna ljusstarka linjerna ger exakt och snabb avläsning vid nivellering vid tex. kakelsättning, tapetsering eller hängning av skåp.
 • STANLEY RL700LR Rotationslaser med röd laser

  STANLEY RL700LR Rotationslaser med röd laser
  Rotationslaser med upp till 40 timmars driftstid. Projicerar 1 x 360° laserstråle (en rotationspunkt) med lod upp. Kan användas både inom - och utomhus.
 • STANLEY RL600LR Rotationslaser med röd laser

  STANLEY RL600LR Rotationslaser med röd laser
  Räckvidd och arbetsområde 60 meter, 400 meter med lasermottagare. Upp till 40 timmars driftstid. Projicerar 1 x 360° laserstråle (en rotationspunkt) med lod upp. Kan användas både inom - och utomhus. Flera scanningsfunktioner (10, 45, 90º). Tilt-läge. 5/8 gänga för montering på trefot. Robust och gummibelagt handtag för extra hållbarhet. Drivs av internt Li-Ion batteri.
 • Dewalt DCE088LR Korslaser med alkaliska batterier

  Dewalt DCE088LR Korslaser med alkaliska batterier
  Korslaser på 10,8V med röd laserstråle. Den projicerartvå laserlinjer med självnivelleringsintervall upp till 4°. Arbetsintervall upp till 15 m med nivelleringsnoggrannhet på ± 0,3 mm/m.
 • Hultafors H3x360 Korslaser med röd laserstråle

  Hultafors H3x360 Korslaser med röd laserstråle
  Kompakt laser med en horisontell linje och två vertikala 360° linjer, där toleransen är endast 0.2 mm/m. De vertikala linjerna skapar en 90° vinkel samtidigt som de bildar ett kryss på golv, tak och väggar.
ilead