Monitor arbetsskor

Populärt inom Monitor arbetsskor

 • Monitor Micro Skyddssko S3 ESD Strl 37

  Monitor Micro Skyddssko S3 ESD Strl 37
  Sportig skyddssko med yttersula och mellansula som tillsammans innersulan ger en fantastiskt komfortabel och dämpad sko. Tåhätta i komposit och spikskyddet är ett mjukt APT-skydd. Har konventionell snörning med bälgplös.
 • Monitor Striker Skyddssko S3 Strl 43

  Monitor Striker Skyddssko S3 Strl 43
  Metallfri skyddssko för en mängd olika arbeten. Med ytter- och innersula i 2 densitets polyuretan med en väl tilltagen dämpande mellansula och en hårdare slitsula med bra grepp och slitstyrka. Tåhättan är bred och är tillverkad i komposit.
 • Monitor Gold Boa Skyddssko dam, S3 ESD Strl 39

  Monitor Gold Boa Skyddssko dam, S3 ESD Strl 39
  Modern skyddssko med Q-läst, direkt anpassad för kvinnor. Har en ovandel i ett vattenavvisande mesh och microfibermaterial. Hälparti förstärkt med extern stabilisator som håller hälen på sin rätta plats. Skon har en bred tåhätta i aluminium och Monitors SSCC Memory Foam-innersula samt ESD.
 • Monitor Inferno Skyddssko S1P ESD Strl 41

  Monitor Inferno Skyddssko S1P ESD Strl 41
  Skyddssko med yttersulan i 2 densitets polyuretan. Mellansula ger tillsammans med Monitors SS 2.0-innersula en fantastiskt komfortabel och dämpad sko. Ovandelen i luftig textil har Cameleo Reflect-material som kraftigt reflekterar tillbaka allt ljus den exponeras för.

Fler tips på Monitor arbetsskor

 • Monitor Fox Skyddssko dam, S1P ESD Strl 33

  Monitor Fox Skyddssko dam, S1P ESD Strl 33
  Skyddssko i sportutförande som inte bara ser ut som sportsko utan också har passform och komfort som en sådan. Tillverkat i ett material utan sömmar som eventuellt kan skava eller skapa blåsor. Nedtonat nosskydd ger skon ett aggressivt utseende och förlänger också livslängden.
 • Monitor Robotic Boa Skyddssko svart, S1P Strl 37

  Monitor Robotic Boa Skyddssko svart, S1P Strl 37
  Skyddssko i sportutförande med bra passform och hög komfort. Skons ovandelen har god andningsförmåga och BOA:s snörsystem som gör det mycket enkelt att ta av och på skon. Yttersula i gummi med mellansula i dämpande EVA.Bred tåhätta i aluminium och innersula med Monitors SSCC Memory Foam.
 • Monitor MIG Boa Skyddssko S3 HRO ESD Strl 38

  Monitor MIG Boa Skyddssko S3 HRO ESD Strl 38
  Monitor MIG Boa® är en skyddssko i sportutförande som också har passform och komfort som en sådan. Ovandelen är försedd med Boa® Fit System som gör det mycket enkelt att ta av och på skon. Med bred tåhätta av aluminium och Monitors SS2.0-innersula.
 • Monitor Stone Boa Skyddssko svart, S1P ESD Strl 44

  Monitor Stone Boa Skyddssko svart, S1P ESD Strl 44
  Skyddssko som bidrar till att en lång dag på hårt golv inte längre är en utmaning, utan en njutning! Sulan har en förbättrad dämpningsförmåga, stabilitet samt längre livslängd än jämförbara sulmaterial som existerar på marknaden. Utrustad med innersula i polyuretan med ESD-funktion och extrem komfort samt Boa®-snörsystem. Tåhätta i komposit.
 • Monitor Speed Boa Skyddssko S3 ESD Strl 40

  Monitor Speed Boa Skyddssko S3 ESD Strl 40
  Skyddssko med en SRC-klassad yttersula som är tillverkad i 2-densitets PU med ett sulmönster som passar både det hala industrigolvet samt även tex byggnadsarbeten med kraftigare påfrestning på nos och hälparti.
 • Monitor Mania Skyddssko S3 SRC Strl 38

  Monitor Mania Skyddssko S3 SRC Strl 38
  Superlätt skyddssko försedd med en avancerad SRC-klassad E50 antihalk-sula med ett mönster som verkligen ger ett bra grepp på hala underlag.
 • Monitor Aero Boa Skyddssko svart, S1P ESD Strl 39

  Monitor Aero Boa Skyddssko svart, S1P ESD Strl 39
  EDS-godkänd skyddsko med ett sulmönster som passar både det hala industrigolvet och byggnadsarbeten med kraftigare påfrestning på nos- & hälparti. Mjukt super-lex foder på insida absoberar fukt och gör skon ytterligare komfortabel för användaren.
 • Monitor Assault Boa Skyddssko S3 Strl 40

  Monitor Assault Boa Skyddssko S3 Strl 40
  Kraftig och slistark bygg- och industrisko med en mycket bra komfort. Ovandelen är tillverkad i ett fullnarvigt läder med minimalt med sömmar för att klara tuffa påfrestningar.
 • Monitor Combat Boa Skyddssko S3 ESD Strl 37

  Monitor Combat Boa Skyddssko S3 ESD Strl 37
  Skyddssko med M-rebound recover M-RR, som är en teknologi som bidrar till att en lång dag på det hårda golvet inte längre är en utmaning. Materialet i sulan heter M48R och är ett nytt material som har en bättre dämpningsförmåga, en bättre stabilitet och en betydligt längre livslängd och hållbarhet.
 • Monitor Revenge Skyddssko S1P Strl 44

  Monitor Revenge Skyddssko S1P Strl 44
  Skyddssko i sportutförande med ovandel tillverkad en mesh med bra andningsegenskaper och som är förstärkt med detaljer i TPU.
 • Monitor Venture Skyddssko S1P Strl 40

  Monitor Venture Skyddssko S1P Strl 40
  Skyddsskon med Mo-KNIT-material som ökar både luftigheten och sportigheten och minskar vikten. Försedd med antihalksula med ett mönster som verkligen borgar för ett bra grepp på hala underlag. Har bred komposittåhätta samt spikskydd av ett mjukt APT-skydd. Helt metallfri och icke magnetisk.
 • Monitor Spirit Boa Skyddsko dam, S1P ESD Strl 38

  Monitor Spirit Boa Skyddsko dam, S1P ESD Strl 38
  Skyddssko som är direkt anpassad för kvinnor. Har en smidig utanpåliggande nos och hälskydd samt Boa® Fit System. Hälparti förstärkt med extern stabilisator som håller hälen på sin rätta plats. Bred tåhätta i aluminium.
 • Monitor Pentagon Boa Skyddssko S3, ESD Strl 39

  Monitor Pentagon Boa Skyddssko S3, ESD Strl 39
  Skyddsko med teknologi som bidrar till att en lång dag på det hårda golvet inte längre är en utmaning. Slitsula av halksäkert gummi med SRC-egenskaper och ovandel är tillverkad i HyperTex Hexagon som är ett material med extrem hållbarhet och prestanda. Även utrustad med Boa-snörning och tåhätta i komposit.
 • Monitor Navajo Skyddssko dam, S1P ESD Strl 35

  Monitor Navajo Skyddssko dam, S1P ESD Strl 35
  Skyddssko som är direkt anpassad för kvinnor. Skons ovandel är av ett luftigt sömlöst material med ett smidigt utanpåliggande nosskydd. Förstärkt hälparti med en extern stabilisator håller hälen på plats. Med bred tåhätta av aluminium.
 • Monitor Rebel Skyddssko S3 ESD Strl 37

  Monitor Rebel Skyddssko S3 ESD Strl 37
  Skyddssko med M-rebound recover M-RR, som är en teknologi som bidrar till att en lång dag på det hårda golvet inte längre är en utmaning. Materialet i sulan heter M48R och är ett nytt material som har en bättre dämpningsförmåga, en bättre stabilitet och en betydligt längre livslängd och hållbarhet