HKSDK arbetsskor

Hksdk är kända för sina säkra och bekväma arbetsskor, perfekta för yrkesverksamma som behöver hållbara och skyddande skor på jobbet.

Populärt inom HKSDK arbetsskor

 • Træsko HKSDK u/k m/sik S90 SBE - 46 RESTSALG

  Træsko HKSDK u/k m/sik S90 SBE - 46 RESTSALG
  HKSDK S90 sikkerhedstøffelSikkerhedståkappe af stålChambrelle bindsål med aktivt kulEkstra snudeforstærkningChokabsorberende PU-hæl
 • Sko S1P HKSDK Z5 med Uturn - 38 REASLUTSÅLD

  Sko S1P HKSDK Z5 med Uturn - 38 REASLUTSÅLD
  Sko S1P HKSDK Z5 med Uturn är en robust och bekväm arbetssko i storlek 38, perfekt för yrkesverksamma som behöver extra skydd. Den är utrustad med innovativa Uturn-snörningssystem som gör dem lätta att ta på och av. Passa på - nu i begränsat restsalg!
 • HKSDK S98 sikkerhedstræsko m/hælerem SB-E 41 RESTSALG

  HKSDK S98 sikkerhedstræsko m/hælerem SB-E 41 RESTSALG
  Model med hælrem. Sikkerhedståkappe af stål. Chambrelle for med aktivt kul. Sko tåler varme op til 150°C. Skridhæmmende sål. Syre-, oliebestandig sål. Blød Energy sål. Chokabsorberende PU-hæl. EN345 SB E. Male Træsko med hælkap 41
 • Sko S1P HKSDK Z5 med Uturn - 38

  Sko S1P HKSDK Z5 med Uturn - 38
  Sko S1P HKSDK Z5 med Uturn är en högkvalitativ säkerhetssko i storlek 38 som kombinerar komfort och skydd. Med Uturn-snabbsnörningssystemet är skorna enkla att ta på och av, medan dess slitstarka material erbjuder utmärkt fotstöd och skydd i tuffa arbetsmiljöer. Idealisk för professionellt bruk.

Fler tips på HKSDK arbetsskor

 • HKSDK S90 säkerhetsträskor u/kappa SB-E - 48

  HKSDK S90 säkerhetsträskor u/kappa SB-E - 48
  HKSDK S90 är en högkvalitativ säkerhetsträsko utan tåhätta, storlek 48, designad för optimal komfort och hållbarhet. Dessa skor erbjuder utmärkt stöd och är idealiska för arbetsmiljöer där skydd och stabilitet är viktigt, men där en stålhätta inte är nödvändig. Perfekt för lätta industrijobb.
 • Sko S1P HKSDK Z5 med Uturn - 37

  Sko S1P HKSDK Z5 med Uturn - 37
  Sko S1P HKSDK Z5 med Uturn är en säkerhetssko i storlek 37, designad för maximal komfort och skydd. Utrustad med innovativ Uturn-lacing för enkel på- och avtagning. Tillverkad av högkvalitativa material, erbjuder denna sko utmärkt hållbarhet och skydd mot arbetsrelaterade faror. Idealisk för professionell användning.