Arbesko arbetsskor

Ett av de ledande märkena som tillverkar och säljer skyddskor och yrkessandaler. Arbesko har ett brett sortiment av arbetsskor för olika arbeten.

De har allt från luftiga sandaler för inomhusarbete eller sommartid utomhus. De har även hårda men bekväma yrkestofflor som kan tas på och av smidigt utan att behöva böja sig ner.

Populärt inom Arbesko arbetsskor

  • Sko Arbesko 1386 - Yrkessko 1386 46

    Sko Arbesko 1386 - Yrkessko 1386 46
    Smidig och tålig yrkessko utrustad med det högteknologiska snörningssystemet Boa. ESD-godkänd.Ovandel: Fullnarvigt, impregnerat Super8-skinn.Foder: Luftig mesh, slitstark, snabbtorkande Cambrelle i hälen och under snörningspartiet.Fotbädd: Bindsula med metallfri kompositgelänk i hålfoten för stöd och stabilitet.Slitsula: SoftGrip med sviktande mellansula av PU och yttersula i värmebeständigt nitrilgummi.Läst: Mycket rymlig.Överensstämmer med EN ISO 20347. Kategori: O2, FO, SRC.
  • Yrkessandal 1397 svart 35

    Yrkessandal 1397 svart 35
    Lätt och bekväm sandal med justerbara remmar och hälrem, ESD-godkänd.· Ovandel: Nubuck.· Fotbädd: Uppbyggd, stötdämpande med stöd i hålfoten och ett skikt närmast foten av PORON-material för ökad komfort.· Slitsula: PU.· Läst: Rymlig